Annem Kedi Beslememe İzin Vermiyor

Ceylinalkazan
Ceylinalkazan

1966 Puan

Arkadaşlar benim babam hayvanları çok sever bende ona çekmişim annem ise pek hayvan sevmez dün babam sahipsiz bir kedi bulmuş ve kedi yavruymuş babam fotorafını çekip bana getirdi ben çok sevdim ve o kediyi sahiplenmek istiyorum ama annemi bir türlü ikna edemiyorum bu arada nerdeyse 1 haftadır kediler hakkında herşeyi araştırıyorum ve maddi durumumuzda var ama nasıl ikna ediceğimi bilmiyorim

4 CEVAP

Ceylinalkazan
Ceylinalkazan

1966

Teşekürler deniyicem

akitalove
akitalove

19709

Ne kadar temiz olduklarini peygamberimizin de bi kedisi oldugunu sonra kedi kumunu surekli degistirceginle ilgili biseyler soyleyebilirsin :)

miapaw
miapaw

4078

Kedilerin ömürlerinin yarısını kendini temizleyerek geçirdiğini ve tertemiz bir hayvan olduğunu anlatın. Maddi açıdan sıkıntı olmadığını söylemişsiniz zaten günlük birkaç lira ile çok iyi bakabilirsiniz. Eğer sağlıklı beslenirse tuvaleti zaten kokmaz. Tuvalet kabını da düzenli temizlerseniz hiçbir temizlik sorunu olmaz. Sadece bir defa iç dış parazit ve diğer aşılarını yaptırmanız yeterli olacaktır.

akitalove
akitalove

19709

Umarim izin verir :) benim annem hayatta eve köpek almazdi iizinde vermezdi ama ben bazi bir takim sozler verince kabullendi suan kendisi de cok seviyor kizimi benim annem kopege izin verdiyse seninkiler bence izin verirler kediye :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 618 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR