Kedim Soğukta Yatıyor

Kaan189
Kaan189

322 Puan

Merhaba, yaklaşık 1 hafta önce british shorthair kedi sahiplendik. Yakın zamanda 3 aylık olacak. İlk defa evimize bir kedi geldi. Alışma süreciyle ilgili bir problem olmadı, iştahsızlık vb. durumlar ile karşılaşmadık fakat kedimiz sürekli cam kenarlarında soğuk yerler arıyor ve orada uyuyor. Cam kenarlarıda çok soğuk, alıp başka bir yere koyduğumda tekrar soğuk yere gidiyor ve bunu biz onunla ilgilenmediğimizde yapıyor, onun dışında bizim yanımızda dolaşıyor. Evimiz merkezi sistem ve sıcak. Sıcaktan rahatsız oluyor diye düşünüyorum ama soğukta yatması beni endişelendiriyor. Veterinerimize de durumu belirttim, sağlığı ile ilgili olumsuz bir durum yok. Bu durumda soğuk ona zarar verir mi ? Pencere önlerini kapamak çözüm olmadı, havlu sersek gidip açık tarafına yatıyor.

2 CEVAP

AlpMordecai
AlpMordecai

4054

Şu sıralar havalar buz gibi, bence bir yolunu bulun, engelleyin cam kenarında yatmasını. Geçen veteriner kliniğine gittiğim zaman bir kedi geldi, ciğerlerine iltihap inmiş, soğuk algınlığı çıktı. Sahibi de, kedinin hiçbir zaman soğukta, fayansta vb yatmadığını söyleyince, onun üzerine vet hekim "cam kenarında bile yatması yeterli olur" dedi.
Bizim kedi de sürekli oturma odası pencere kenarına yatmayı sever saat sabah 7'den sonra gün doğarken, dışarıyı izler. Şimdi diz boyu kar yağdı, cam kenarı bile buz gibi diye oturma odasının kapısını kapatıyorum geceden yatarken. Girmesin oraya ben açana kadar diye.

Kaan189
Kaan189

322

Ben de ne yapacağımı bilemedim, bütün odalarımız camlı. Camların önünü yastıkla kapattım, salonun balkon tarafına gitti yattı. Oraya bir şeyler serdim, mutfak balkonunun oraya gidip yatıyor. Bir şekilde hep soğuk istiyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 174 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81025 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR