Kedim Açıkta Kalmış Kırılmış Yumurtayı Yemiş.

odip
odip

614 Puan

dolabın üstünde yumurta vardı bir tanesi kırıktı, bekledi de biraz bir hafta filan. tutmuş kaşla göz arasında tırmanmış oraya o yumurtayı yalamış. hastalanır mı?

13 CEVAP

teddybal
teddybal

123878

Bizimki de dün mutfağa girip sebzelikteki patatesleri yalamış öyle bir sıyırmış ki tozunu toprağını aklım gitti, kedi milleti boş bırakmaya gelmiyor illa yalayıp yiyecek bir şey buluyorlar malesef :(

Siyamask
Siyamask

14886

Genel durumunu gözlemleyin. Dışkı ve kusma durumuna göre kliniğe götürmenizi tavsiye ederim.

odip
odip

614

gayet neşeli hanımefendi, ama bugün yaptı tuvaletini. daha yapmaz herhalde. beklemiş olduğu için endişelendim kesin bozuk yumurta çünkü.

Cangema
Cangema

880

Afiyet olsun hic bsy olmaz endiselenmeyin

Pişmiş yumurta iyi bile gelir ama çiğ yumurta için bir gözlemleyin derim. Bir anormallik olursa veterinere götürürsünüz ama sanmıyorum da açıkçası. Tekir kediyse bir de güçlüdür bünyesi.

Zeytinbey
Zeytinbey

11863

gözlemleyin durumunda bir anormallik olursa veterinere götürün. her ihtimale karşı yoğurda bir alerjisi yoksa oda sıcaklığında 1 tatlı kaşığı yoğurt yedirebilirsiniz gecmiş olsun

Ozzey
Ozzey

118677

Merhaba
Gecmis olsun. Kefir ya da yogurt verebilirsiniz yiyorsa.
Bir de yakin zamanda veterinere danisarak ic parazitini yenileyin. En dogru bilgiyi ondan alirsiniz.

odip
odip

614

her gün yoğurt veriyorum yarım kaşık kadar. durumu iyi. tuvaletinde bir değişiklik yok. daha yeni parazit ilacı vereceğim ama çiğnemeden verilmesi gerekiyormuş köfte alacaz hanımefendiye. smokin tipli sokaktan sahiplendiğimiz (6-7 aylık muhtemelen) bir kedi. ben işte salmonella filan kapar diye korktum bir yıl etki göstermeden bağırsaklarında kalabiliyormuş. ya her şeyi saklıyorum ama yine de bir şey buluyor illa yememesi gereken.

PolatARS
PolatARS

518

Genel durumunda bir anormallik yoksa sorun olmaz. Annecik babacık bak bana mama masrafına gerek yok, kendim de birşeyler bulup yiyorum mesajı veriyor kerata.😃

odip
odip

614

kendi soruma cevap olarak; eğer kedinizin dışarda kalan yiyeceklere saldırma huyu varsa mamasını değiştirin. muhtemelen tok tutmuyor hayvanı. benim ilk aldığım mama tok tutmuyormuş. bazen hala sırf merakından bişileri tırtıklıyor ama onun dışında maması ile karnı doyduğu için etli yemek yaptığımda bile eskisi kadar kendini yerlere ata ata miyavlamıyor.

Catmom777
Catmom777

105394

bi şey olmaz

Koksal0
Koksal0

400

Hiçbişey olmaz sütle karıştır yumurtayı ver

2 gün gözlem altında tutun. Kötüleşirse vet götürün


Instagram @pamukvedunyasi 🌸

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 524 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80221 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR