Ücretsiz Kedi Evi

bellaarthi
bellaarthi

4444 Puan

arkadaşlar malum hava çok soğuk dışardaki canları düşünmemiz gerekiyor belediye düşünmüyor ama birilerinin onları ciddiyr alması lazım mama+su ile olmuyor kış ayları zorlu geçiyor ev lazım sığınabilecekleri ev sadece var mı ücretsiz kedi evi yollayan bir site lütfen varsa söyleyin.

16 CEVAP

Ozzey
Ozzey

118677

Bir mobilya firmasi vardi. Onlar ucretsiz yolluyordu sadece kargoyu oduyordun. Kedinin fotografini atiuordun. bu aylarda oluyordu. Hatirlarsam yazarim. Ama mahallenizde marangoz vs. Varsa sorun yardimci oluyorlar. Ben elimde eski dolap tahtalari vardi bizim mahalledekine gittim. O bana kendi daha once hazirladigindan bir tane verdi gecen yil. Sagolsun ucret de istemedi. Bir sorun birinden biri yardimci olur en azindan belki az ister.

Ozzey
Ozzey

118677

Tamam hatirladim adore mobilyaydi instagramlarindan takip et. Bir de mesaj atip sansini dene. Belki yardim ederler.

teddybal
teddybal

123878

Adore, Ocak ayı boyunca dağıtmış ben de yeni duydum, çok çabuk stoklar bitiyormuş ama. *********'da da aynı tarz ev 60 lira, mama alırsanız hediye olarak da verebiliyorlar. Ya da böyle evler kendiniz yapabilirsiniz; https://youtu.be/J144zsrmbBw

teddybal
teddybal

123878

M arkamama

Zeytinbey
Zeytinbey

11863

adore mobilya

bellaarthi
bellaarthi

4444

adore de kalmamış hangi günler ekliyorlar siteye

Zeytinbey
Zeytinbey

11863

persembe günleri sabah 10da stoklar yenileniyor diye biliyorum. persembe günü ben de bakacağım

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Bir balıkçıdan vs kullanmadığı strafor kasaları alıp içine yünlü eski kıyafet koyun çok güzel ısıtır

Hedi
Hedi

1298

Ben koliden yaptım üzerinide kompla streçle iyice sarsım suda geçirmiyor bide kedilerin koli merakı var bayılıyolar içinde yatmaya içinede bi polar tavsiye ederim

bellaarthi
bellaarthi

4444

zeytinbey çok teşekkürler bakalım perşembe günü

mimimomo
mimimomo

12335

biz de kolileri buyuk cop posetlerine gecirip bantla sabitledik. icine de evde kullanilmayan paspas/havlu vs gibi seyleri yapistirdik. kedi evi alip koymustum, maalesef kullanan olmadi bizde. bu sogukta hala bos duruyo mesela. (duzenli olarak ic/dis temizligini yapiyorum. muhtemelen, kendilerince gecerli bi sebebi vardir, yoksa deli olmak lazim : ) )

aslihan_e
aslihan_e

128190

Kediler pek yuvada yatmayı tercih etmiyorlar, onlar bir kuytu yer bulurlar kendilerine. Önemli olan karınlarını düzenli doyurmak.

nefeskedi
nefeskedi

10117

Adore mobilya bu perşembe son defa stok açacak bir süreliğine. O da 500 tane oluyor. Saat 10'da kedi evinin olduğu sayfaya girin. Yoğunluktan site çökebiliyor, sürekli yenileyin o durumda sayfayı. Saat 10'dan önce siteye üyeliğiniz yapmış giriş yapmış olun, hatta kredi kartı numaranızı kopyalayın ki daha hızlı hareket edersiniz. Ben bu şekilde Ekim'de ve geçen hafta alabildim.

bellaarthi
bellaarthi

4444

sağ olun arkadaşlar bir şekilde halledeceğim içim acıyor hayvanlara miyavlayıp duruyolar mama vermekten başka bir şey gelmiyor elimden şu an ama deneyeceğim dediklerinizi

Zeytinbey
Zeytinbey

11863

sabah 10da

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 801 Görüntüleme
  • 16 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79876 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR