Arkadaşlar Dayanamıyorum

Ealbs
Ealbs

5087 Puan

Arkadaşlar,canımın içi yavrumu annem göndermek istiyor sıra sıra her şeyini sorun etti hepsini halletmeye çalıştım yemedim onu veterinere götürdüm yemedim ona mama aldım biberonla besledim ishalini temizledim koynumda uyuttum annem birçok şeyi sorun etti hepsini halletmeye çalıştım oğlumun hiçbir şeyini ihmal etmedim özel tarak aldım eldiven aldım annemin şu an derdi tüy sorunu evde er hafta kedimin mubabbeti var evde tek isteyen ben ve kardeşim annemle babam istemiyor kötü yorum okumak istemiyorum nolur sadece mantıklı tavsiyeler yazın ben oğlum olmadan nefes bile alamıyorum tüy sorununu da çözemiyorum yalvarıyorum biri bana bi yol göstersin

2 CEVAP

miasugok
miasugok

12502

Onları kendi silahıyla vurun bence. Onu evlat olarak kabul ettiğinizi daha duygusal yollarla gösterin. Ben üniversitedeyim biraz zor bir bölüm okuyorum geçen sene sınıfta kaldım. Yani aynı seneyi şuan tekrar alıyorum. Okul açılır açılmaz annemler beni romeoyla tehdit etmeye başladılar. Başarısız olursan senden alırız vs.


Mesela romeoya oyuncak alıyorum ve oyuncağını seviyor ya, anneme hemen bi video atıyorum anne insanın evladının mutlu olması ne kadar güzel bir daha asla sana mutsuzum demeyeceğim diyorum şok oluyor.


Babamdan asla ekstra para istemiyorum, şaşırıyo bazen hayırdır falan diyo, baba allah korusun oğluma acil bi şey olursa diye hiç harcamıyorum diyorum mesela.


Sürekli anne olmak ne güzelmiş sizi çok iyi anladıma getiriyorum meseleyi. Öyle işte ya ne bileyim. Duygu sömürüsü yapıyorum, diklenmiyorum. Belki yardımcı olur yazdıklarım size de.

Ealbs
Ealbs

5087

Çok teşekkür ederim Allah razı olsun düşünüp yazmışsınız söylediklerinizi kat kat fazlasıyla yapıyorum emin olun ki hiçbir fayda görmedim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 542 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR