Annem Kedimi İstemiyor!

Merhabalar. 16 yaşındayım 6 gün önce 3 aylık bir kedi sahiplendik. Anneme yıllardır kedi aldırmaya çalışıyordum sonunda gönülsüz de olsa ikna ettim. Kedimizi aldık hem o bize hem biz ona çok alıştık fakat annem sürekli şikayet ediyor. Sabah akşam dur durak demeden yüzü asık ve sürekli laf sokuyor kan kusacağız yakında ailecek. Kedinin kumundan tutun en küçük detayına kadar her şeye bir mana buluyor. Boyle bir durum yasayan varsa lütfen yardım etsin. Kedimi göndermeye hiç niyetim yok fakat böyle devam ederse ailenin diğer üyeleri gönderebilir. Acil yardımlarınızı bekliyorum.

5 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Bence sahiplendirmeyin daha doğru olur. Çünkü ileride bir şekilde yine bir şeyini bahane edip sahiplendirir eninde sonunda gibime geliyor. Bu sefer size daha çok alışmış olacak ve yetişkin olduğu için de kimse istemeyecek. Sonu sokak olacak gibi geldi bana. Hazır yavruyken ve size çok alışmamışken sahiplendirin bence. O kedicik kendisini seven bir yuvayı hak ediyor.

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806

Ben babamla aynı sorunu yaşamıştım babam hiç istemiyordu, annem ben istiyorum diye bana moral oluyor diye sesini çıkarmıyordu. Bizim için çok zor geçen bir süreç vardı, mesela kedim her yere cisini yapıyordu annem sevmesine rağmen psikolojisi bozulmuştu bir süre sürekli çiş kokusu falan alıyordu, babamdan saklamaya çalışıyorduk. Birgün babamın yastığına çişini yapmış, babam çok sinirlenmişti, o sıra üniversite sınavlarına hazırlanıyorum diye sesini çıkaramamıştı. Ama her seyinden nem kapıyordu. Yok koltuklari ciziyor yok perdeleri yirtiyor. Inanır mısınız evde yatak yorgan yastık her şeyi attık sırf çisini yaptığı için. Kendi masrafından ekstra birde yatak yorgan masrafı çıkmıştı. Çok şükür artık bir sorunumuz yok babam da alıştı ama bu 2 yilimi aldı gecelerce ağladığımı bilirim. Demem o ki sizde çiş sorunu çıkmaz başka bir sorun çıkar, aile bireylerinde kendinizi de yipratirsiniz, bir kedi her zaman sağlıklı olmuyor tip ki insanlar gibi onların da yattığı oynadığı yaramazlık yaptığı zamanlar var. Bence de kediniz daha yavruyken bir aileye gitmesine izin verin, ya da annenizi en iyi tanıyan sizsiniz. Ben babam ne kadar istemesede benim uzulmemi göze alıp sokağa atamayacagini baska birine veremeyeceğini biliyordum. Eger anneniz de bunları yapamazsa o zaman mücadeleye devam

Mensis
Mensis

248

Canım ben 34 yaşımda daha yeni ikna edebildim annemi o da kızımın hatrına kabul etti yine benim değil üzülme

Mensis
Mensis

248

Canım ben 34 yaşımda daha yeni ikna edebildim annemi o da kızımın hatrına kabul etti yine benim değil üzülme

Annemin gönlünü mutmain ettik sonunda kumunu oyuncaklarını baska yere koyarak. Hepinize çok teşekkür ediyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2912 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR