Merhaba,
Dün talihsiz bi olay yaşadık içime kurt düştü bi fikir almak istedim.
Dün sabah üst kat yüzünden mutfağımızı su bastı mutfak dolaplarının bir kısmı şarıl şarıl su altında kaldı hemen içlerini boşalttım. Bir dolapta kedimin mamaları için falandı. Dünden beri dolapları havalandırdım ama hala nemli. Bi yandanda tekrar eşyaları yerleştirmeliyim. Açılmamış mama poşetine ve 1 lt cam kavanozdaki mamaya bişey olurmu tekrar yerine koysam? (Koysam bile bi kaç gün dolap kapakları açık kalacak havalanması için)
Hala dünün şokunu atamadım. Bulaşık makinesi falan bozuldu. Bi kaç gün sonrasa bozulmuş mama şoku yaşamaktan korkuyorum açıkcası.
Koyabileceğiniz başka yer yok mu riske girmemek lazım
Paket ve kavanoz şuan su yada nem almamıştır fakat koymayın dolaba,kış günü biraz zor kurur dolap başka bir yere koyun dolap iyice kurusun riske atmayın pahalı da mama
Evde mutfak dahil bir oda daha etkilendi. Etkilenmeyen yerlerde koyabileceğim bir alan yok birde kedim onları açıkta görmeye alışık değil dünden beri tavaf etti paketleri, bu zamlar yüzünden herşeyi stoklayınca az eşya/paket değil maalesef. Napacağımı bilemedim açıkcası.
Kış günü Allah yardımcınız olsun çok zor durum su basması dolaba koyarsanız en azından kapağı açık tutun kurusun iyice paketide başka bir paket içine daha koyun en azından koruma güçlenir
Aranızın iyi olduğu bi komşunuz yardımcı olabilir mi ki
Sağolun çok teşekkür ederim
Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.
Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:
Yeni Soru Sor