Kedim Sürekli Bağırıyor

keekekeeeee
keekekeeeee

172 Puan

arkadaşlar kedim son 1 aydır sürekli bir şekilde bağırıyor miyavlıyor kendisi 1yıl 3 aylık civarında dişi ve kızgınlıktan çıkalı 1.5 hafta oldu. Sürekli bişeylere miyavlıyor ve tek basına bi yerdeyken ulur gibi bağırıyor. Kızgınlıkta olmadığına eminim poposunu kaldırmıyor ama sürekli sürtünüyor yerde dönüp duruyor anlamadım sebebi nedir. Yemek yemesinde ve tuvaletinde hiçbir sorun yok düzenli yemek yiyip tuvalet yaptıgına da şahit oldum. sürekli bişe ister gibi miyavlıyor ne yapacagımı anlamadım bilen varsa yardımcı olsun lütfen

8 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128573

Poposunu kaldırmaması kızgınlıkta olmadığını göstermez. Bu kadar emin olmayın. Belli ki devam ediyor. Çiftleşmemişse ve kısır değilse, hapisse kızgınlığı kolay kolay geçmez.

Jean
Jean

4677

Kediler surekli kizginliga girer.bunun arasi yoktur. Ve her kizginliga girdiginde ayni belirtileri gostermez. 5 ay boyuncada her gun her an bagirip uluyabilir, bunu aliskanlik, şimariklik , ilgi icin vs sanmayin kediniz kizginliktadir. Ancak kisirlastirarak kurtulabilirsiniz. Ayrica bu durumdan dolayi stres yasamakta ve muhtemelen eziyet cekmektedir.stresten kaynakli olarak baska rahatsizliklarda gecirebilir mazallah.

keekekeeeee
keekekeeeee

172

çok teşekkürler. bu haldeyken kısırlaştırmak mümkün mü peki yoksa tamamen düzelene kadar beklemeli miyiz

Hilalkoca
Hilalkoca

2278

Düzelmesini beklemeniz gerekiyor kızgınlık dönemindeyken kısırlaştırmak dişi kediler için riskli olabiliyor.

keekekeeeee
keekekeeeee

172

anladım çok sağolun. peki çok uzun sürerse ne yapmalıyım?

blue_hpood
blue_hpood

128292

kısırlaştırın, hemen.

blue_hpood
blue_hpood

128292

veterinerle görüşün, kızgınlığı biter bitmez size randevu verecektir, hemen kısırlaştırın, siz de kurtulun, hayvan da rahatlasın.

Ozzey
Ozzey

118677

gecmis olsun. bayagi kizginlikta. kizginlik gecince kisirlastirin. veteriner hekiminizle gorusun. kizginliktayken kisirlastirilmaz.sagligi acisindan riskli. gecmis olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 262 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR