Naturon Kedi Yaş Mama Kemik Çıkması

Pikapru
Pikapru

15912 Puan

Merhaba arkadaşlar, bir arkadaş daha böyle başlık açtı diye hatırlıyorum o yüzden bizim çocuklara verirken ezdim baktım birkaç tane gördüm ayırdım kemikleri. Yani küçüklerdi ama hasta olduğum için de ekstra inceleyerek bakamadım açıkçası mutlaka gözümden kaçmıştır diye düşünüyorum. Ne kadar büyüklükte olursa sorun teşkil eder teşekkürler şimdiden

6 CEVAP

Lils
Lils

125527

Minnacık bir kemikten bir şey olacağını hiç sanmıyorum ki prenses kedim tabağı sıyırmaz yaş mama yerken. Çoğu mamada kemik var chefs choice, naturon, vets plus, meo vs. Schesir de denk gelmedim onu hatırlıyorum.

Pikapru
Pikapru

15912

Anladım çok teşekkürler biraz fazla evhamlıyım sanırım :D

Lils
Lils

125527

Keşke olmasa ama yeterince özenli değil firmalar. Nutri felin ve nd de çıktığını söylüyorlar onları henüz denemedim. Yani genelde çıkan bir şey maalesef.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Ben de 3 ay önce bu postu açmıştım. Petlebi müşteri hizmetleri benimle iletişime geçti. Yaş mamada gerçek et bulunduğundan kemik çıkabiliyor. Ancak bunlar haşlanmış olduğundan yumuşak parçalar, bir sorun olmuyor. Ben yine de riske atmamak adına bir daha almadım

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Hah evet aynısı bana da dendi :)

Pikapru
Pikapru

15912

Tekrardan sağ olun konu ile ilgili petlebi az önce beni aradı. Veteriner hekim dedi ki: parçalar çok küçük ve yumuşak dokuda olduğu için bir sorun teşkil etmez ama normalde boğaza kaçma vs gibi durumlar olduğu için biz önermiyoruz saf kemik verilmesini dediler. Küçük parçalar problem değilmiş yani. Buradan soruyu görüp ayrıca ilgilenmeleri de çok hoş ve ince bir davranış vallahi mutlu oldum eheh :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 298 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79822 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR