Antibiyotiği Suya Veya Mamaya Karıştırılır Mı?

betulbakioglu
betulbakioglu

13684 Puan

Kedim 4 aylık diskisindan kan geliyor ve ishal bunun icin ishal ikaci kullandik gecmedi simdi antibiyotik kullaniyoruz ama asla içmiyor tukuruyor suyuna veya mamasina katsam olur mu?

7 CEVAP

betulbakioglu
betulbakioglu

13684

bugun kedimi baska bir veterinere getirdim serumlar igneler kedi kotu durumda iyi dileklerinizi bekliyorum💗

Siyamask
Siyamask

14886

Oturur pozisyondayken şurubu patisine dökün. Mecbur yalayacak:))

pablopicasso
pablopicasso

117031

Enjeksiyon formu yok mu? En pratiği bu. Şurupta ise enjektöre çekip, ağızının yan tarafından yavaş yavaş verebilirsiniz. Yoksa diğer formlarda doz ayarlamak mümkün değil.


İmza : Haftalardır antibiyotik uygulayan pet ebeveyni

Siyamask
Siyamask

14886

Kedimiz nasıl oldu? Çok geçmiş olsun

aslihan_e
aslihan_e

128278

Hap formunu alın daha rahat edersiniz. Mamasına ya da suyuna koysanız acıtır yemez. Zaten hapsa suyuna konulmaz, şurupsa mamaya dökersiniz ama yemez büyük ihtimal. Şurubu suyuna koysanız dozajı ayarlayamazsınız hiçbir şekilde. Çok su olacak ki tadı kokusu gelmesin, öyle de hiç bir işe yaramaz. Hap alın, yağ sürün dışına, kediyi ters çevirip yandan ağzını parmağınızla açıp boğazına doğru hapı atın, diline deymeyecek şekilde, iyice derine atarsanız tüküremez. Şurup kediler için hiç uygun değil.

betulbakioglu
betulbakioglu

13684

merhaba şurup evet dozunu siringayla ayarliyoruz veteriner bu ilaci verdi ben kendim asla veremiyorum hap olayini da kendim yapamiyorum mahvediyo kollarimi surekli tukuruyor mecburen veterinere gidip icirecegim tesekkue ederim

Seneca
Seneca

2701

biz de 7 gün antibiyotik, 20 gün vitamin, 7 gün alerji şurubu kullandık. Yarısını içip yarısını bırakıyordu. Kafasını ve vücudunu biraz zor kullanarak da olsa sabit tutup yavaş yavaş, o içtikçe şırıngayı biraz daha ittirip verirseniz yutacaktır. Kafası yukarıya bakarsa daha iyi olur. Aniden verince içmiyorlar, tükürüyorlar ya da etrafa saçıyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 266 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR