Kedimin Hareketlerinin Anlamları

Benim Sarman kedim var sakin bir kedi göbeğini sevdirir gözlerini kırpar arada tek gözünüde kırpar bana bunların anlamı nedir?

4 CEVAP

gece18
gece18

13005

Size çok güvendiğini gösteren hareketler bunlar. Normalde kediler organlarını korumak icin tetikte olurlar. Özellikle karın göbek çevresine dokundurmazlar. Ama acıp sevdiriyorsa size güvendiğinden. Göz kırpmada o şekil.


Bizim oğlana göz kırptığımda o da göz kırpıyor. Normalde asla göbeğini elletmeyen bi’ dokunsam parçalayacak halde olan cocuk yeni yeni açıyor göbeğini.

Bi yere 1 saatliğine gidip geldiğimde beni kapının orasında görüp direk göbeğini açar sanki sev beni yalvarır gibi ilk kez bir hayvan besliyorum ve çok ilginç çok güzel geliyor bu hareketleri
peki kuyruklarını sallama şeklinde bir anlam var mı? örneğin kuyruğunu hızlı yere vurması gibi

Ooer
Ooer

1761

Göbeğini sevdirmesi size güvendiğini gösterir.

gece18
gece18

13005

Size cok düskün kediniz. Bizim yavruda en cok bana ve kardesime yapıyor bunu. Normalde kimsenin kucağına gitmez, kaçar taviz vermez. Hatta bu hareketlerini çok zaman sonra yapmaya basladı. Oyun istiyor, beni sev diyor, oksa diyor. Kapı önünden girdiğimde aynı hareketleri yapar.


Kuyruk kısmına gelecek olursak konusamadıkları icin hislerini, duygularını, korkularını, sevinclerini hatta ne demek istediklerini kuyruklarıyla gösterirler. Ne kadar oynatırsa en ufak bi sesinize hatta kalbinizin atışını duyduğunda bile kuyruk sallaması size olan hislerini gösterir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 244 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR