Nd Ve Proplan Kısır Mama Karıştırsam Mı?

D-O
D-O

11908 Puan

Erkek kısır kedime nd düşük tahıllı tavuklu kısır mama ve nd ocean tahılsız balıklı kısır mamayı karıştırarak veriyorum.


Malum nd fiyatları arttı ama nd mamayı bırakmak istemiyorum. Nd ocean yerine proplan somonlu kısır mama ile nd tavukluyu karıştırmaya başlamayı düşünüyorum. Sizce farklı markalar bu şekilde kullanılır mı? Fikir almak istedim.

3 CEVAP

Palyaco
Palyaco

218519

Karistirabilirsiniz her mamanin farklı aroma ve vitamin değerleri farklı yanliz glutensiz mama ile glutenli mamayi karıştırmayın derim gluten tavsiye etmiyorum kedilerde

D-O
D-O

11908

Proplan somonlu kullanmis kisilerin deneyimlerini de merak ediyorum

SudeFarmina
SudeFarmina

341

Merhaba, iki farklı ürünü birbirine karıştırmak yalnızca mama geçişlerinde 10 gün süreyle, kademeli olarak gerçekleştirilmesi gereken bir durumdur. Bu durumlar harici iki mamayı birbirine karıştırmak sindirim sistemi faaliyetleri vb. birçok açıdan olumsuz sonuçlar doğurmaktadır. Patili dostunuzun beslenmesi hakkında doğru bilgi edinmek ve doğru mama seçimi gerçekleştirebilmek için Farmina web sitemizi bit.ly/3kMAmPT linkine tıklayarak ziyaret edebilir ve ÜCRETSİZ beslenme danışmanlığı alabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 274 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR