Kısır Dişi Köpeğim Erkek Üreme Hareketini Yapıyor.

burakgoksinn
burakgoksinn

2968 Puan

Dişi kısır bi kızım var 9 aylık erkek köpeklerin üremek için yaptığı hareketi yapıyor sebebi nedir ?

8 CEVAP

zibityus
zibityus

11845

yarasını kaşıyamadığı için bir başkasına o hareketi neden yapsın ki. bir de yakalıkla o hareketi yapabilmesi de enteresanmış. her neyse eğer bunu yapıyorsa, kardeşiniz eğer oturuyorsa önce ayağa kalksın, devam ederse köpek, kardeşiniz köpekten 3 adım uzaklaşsın. köpek yine devam ederse 3 adım daha uzaklaşsın. yine devam ediyorsa aynı ortamda bulunmasınlar ya da köpeğe kayış takın ve kayışı kısa tutun böylece bu hareketi yapamayacak. bunlar çözüm fakat asıl önemli olan köpeğin bu hareketi neden yaptığı. köpeğin bunu yapmasının sebebi kardeşinizi baskılayarak rahatlatmak dengeye getirmek. yani kardeşiniz köpeğin gözünde dengesiz, saygısız, bir sürü üyesi olarak işaretlenmiş olabilir. bırakacağım linkteki videoları izleyip yanlış yaptığınız noktaları görüp düzeltmeniz köpeğin gözünde saygılı güvenilir ve dengeli sürü üyeleri olmanızı sağlayacak dolayısıyla köpeğin bu hareketi kendiliğinden sonsuza dek yok olacak.
https://www.youtube.com/watch?v=pDi5CI-3Q7A&list=PLMhSnKShK_RTklCLmfEeBXT8TB0eeIeHf

zibityus
zibityus

11845

baskılamak için de yapar köpekler bu hareketi size yapıyorsa bunu önlemelisiniz, size mi yapıyor

Venusselin
Venusselin

2223

üstünlük kurma hareketi, dikkat etmek gerek

Venusselin
Venusselin

2223

üstünlük kurma hareketi, dikkat etmek gerek

burakgoksinn
burakgoksinn

2968

Bana değil kardeşime yapıyor daha yeni ameliyat oldu dikiş yeri yeni yeni iyileşiyor kafasında yakalık var kaşıyamıyor yara yerini acaba yarasını kasıyamadığı içinmi o hareketi yapıyor ?

burakgoksinn
burakgoksinn

2968

kardeşim otururken yapıyor onun dışında yapmıyor kızdığımız zaman duruyor.

zibityus
zibityus

11845

kızmanız doğru değil. kızdığınız için durmuyor, siz dengesizleştiğiniz için sizi dengede tutmak için duruyor aslında. bu yine köpeğin sizi yönetmesi demek oluyor. bak ben dengesizleşiyorum beni yönetmen gerekiyor benim sorumluluğumu alman gerekiyor demiş oluyorsunuz köpeğe. köpekle hiç konuşmamalısınız.

Veranifer
Veranifer

3905

Üstünlük sağlamak istiyor olabilir. Stresden olabilir. Heyecanlanmış olabilir. Dikkatinizi çekmek istiyor olabilir. Aslında çok normal bir şey. Bir daha yaptığında bırakın kalkıp gidin hiçbir şey söylemeyin göz teması bile kurmayın. Günlük yeterince enerjisini attığına emin olun ama

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 435 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR