Bir Kedi Deli Gibi Amaçsız Sağa Sola Neden Koşar?

Romeantic
Romeantic

2482 Puan

9 aylık dişi kedim bazen gündüz bazen gece (zamanı belli olmuyor) deli gibi sağa sola koşturup duruyor. Öyle dengesizce koşuyor ki bazen masa sandalye koltuk çarpa çarpa geçiyo yanlarından. Gittiği bi yerde yok bi oraya bi buraya koşup duruyo. Kızgınlık desem öyle kızgınlık belirtisi gibi de değil. Var mı böyle bi sorun yaşayan?

9 CEVAP

FA
FA

1096

Klasik, Don Kişot modu açıktır 😁

catmoka
catmoka

694

Tuvaletten önce ve sonra yapıyo benimki :) Siz de takip edin isterseniz

teddybal
teddybal

123878

Benim kısır yetişkin dişi kedim de yapıyor, göz göze gelince hayatında ilk kez görmüş gibi bakıp dörtnala koşmaya, koltuk dolap ne varsa üstüne zıplamaya başlıyor, arada durup yine "sen de kimsin ya" bakışı atıyor sonra yeniden dıgıdık.. Hiçbir sorunu yok maşallah bu arada, düzenli kontrolünü yaptırdığımız bir kedi. Sabahları yapıyor bunu daha çok, çünkü en hareketli olduğu saatler sabah saatleri, bu yüzden kendince oyun yaptığını düşünüyorum, diğer kedilerimde hiç gozlemedim böyle..

Trifane
Trifane

12042

@teddybal ile aynı durumu yaşıyoruz. Kısır dişi kedim kendi kendine özellikle gece koridorda koşup takla atıyor. Canta vb ne warsa üstüne basıyor. Saksı sehpa farketmiyor. Enerjisini atıyor sanırım.

Veranifer
Veranifer

3905

Bizimki gece 3-4 de yapıyor bir de içine cin girmiş gibi ses çıkarıyor. Koşup mama kabını fln deviriyor sandalyeyi düşürüyor. Kalkıp yanına gidince hemen ses değişiyor şirin şirin miyavlıyor. Valla kedileri biz anlayamayız dkjsks. Ama çok normal her kedi yapıyor endişelenmeyin.

diablerose
diablerose

119757

yapiolar. cüssesine bakmayin, 9 aylik bi kedi de yavru sayilir

Romeantic
Romeantic

2482

Tamam cevabımı aldım normalmiş. Keşke koridorda falan yapsa bu koşturmaları sabah karşı yüzüme basıp üstümden geçmese iyi ama odanın kapısını kapatırsam da kapıyı tırmalıyor al beni içeri diye. Çekeceğiz bu şekilde :)

Palyaco
Palyaco

218519

Koşup oynama isteği çoğu kedi aynı şeyi yapıyor bizimki top peşinden deli gibi koşuyor bazen kendi başına top olmasa bile deli gibi koşuyor yanliz en güzel yanı topla bir oynayisi var herseye bedel Messi bizimki

CapKek
CapKek

2500

benim kedimde sanki arkasından atlılar koşturuyor gibi kapıya koltuga carparak uçuyor evin içinde. Bigün çelik kapıya vurdu kendide şok oldu, aklı başına geldi bidaha koşmadı bile evde :))))

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 308 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80412 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR