Serumdan Sonra Halsizlik

betulbakioglu
betulbakioglu

13684 Puan

Kedimin diskisinda kan oldugu icin veterinere getirdim 2 tane serum ve asi yaptilar hap.da verdiler 3,4 gun gidicem devam edicek bunlar ve kedim serumdan sonra cok halsizlesti normal midir ve serum ignesi kolunda hala eli sismis bunlar normal mi?


3 CEVAP

aslihan_e
aslihan_e

128563

Eli şişmesi normal değil, damar yolunu ararken incitmiş olabilirler, bileğini sardıkları malzeme çok sıkı olmasın onu da kontrol edin. Şiş olduğundan emin misiniz diğer patiyle karşılaştırınca şiş mi duruyor? Serumla alakalı bir halsizlik değil de enfeksiyonla alakalı bir halsizlik vardır. Ayrıca antibiyotik de kedilerde uyku yapabilir. Serum yaptırmaya devam edin, kanlı ishal hiç iyi değil, destek alması gerek.

NorthNight
NorthNight

16576

Doku arasına sızıntı olabilir şişme bu yüzdendir. Muhtemelen damar yolu damardan çıktı veya patlattı kontrol edilmesi gerek. Halsizliği ise normal hem hastalık durumu hemde ilaçlar yapabilir.

betulbakioglu
betulbakioglu

13684

teşekkür ederim görüşleriniz için sargı biraz sıkı olduğundan şişmiş eli şuan normal ama halsizliği var çok uyuyor 3. günümüz akşam serum tedavisi bitecek💗

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 312 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR