Kedimin Cildindeki Sorun Ne

vodootrela
vodootrela

3983 Puan

Merhabalar birkaç gündür kedimin cildinde bu şekilde yaralar çıkmaya başladı. Sürekli kendi mamasını yiyor mamasından olmadığına eminim. Ne gibi bir hastalık olabilir? Veterinere de karlı havalardan dolayı gidemedim. Gidene kadar ne kullanabilirim? Şimdiden teşekkürler.


4 CEVAP

arifetan
arifetan

80

Emin değilim ama mantar olabilir . Ne gibi bir ilaç kullanılır bilmiyorum ama size bir sayfa önerebilirim soru sorarsanız cevap verme ihtimali yüksek bu konularda da oldukça bilgili instagram adı humuslublog yazarsanız illaki bir geri dönüş alırsınız.

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Nano sprey iyi gelir ya da crystalin veya dr animal olabilir kendi sitelerinden alın

Seneca
Seneca

2701

Buradan bir şey söylemek zor ama mantara benzemiyor. Bu daha kanlı görünüyor ve epey büyümüş. Mantar birden bire ortaya çıkmaz, giderek yayılan bir şey. Batikonla temizleyin, steril tutmaya çalışın. Batikon, mantar olsa da olmasa da iyi gelecektir. Eğer mantarsa da Ketoral krem, İmpetex kullanabilirsiniz ama emin olmadan kullanmayın. Belirtilerine bakmakta da fayda var. Mantar olduğunu düşünüyorsanız bu konuda epey tecrübeli biri olarak yardım etmek isterim :) Çok geçmiş olsun

Egzama ya da mantar olabilir. Vete gitmeniz lazım

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 190 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80425 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR