Bu Kedinin Boynuna Ne Olmuş Olabilir?

NorthNight
NorthNight

16576 Puan

Fotoğraf yükleyeceğim. Sokakta beslediğim canlardan birini bir süredir görmüyordum. Bugün mama vermeye indiğimde sesinde bi değişim fark ettim daha robotik cızırtılı gibi miyavlıyor, tarif edebildim mi bilmiyorum. Çok korkuyorlar insanlardan pek yanaşamadım ama bi kaç fotoğraf çektim boynu ense kısmından yaralanmış, yemesinde hareketliliğinde bi problem yoktu. Ama boynuna ne olmuş olabilir, batikonla falan temizleyeceğim tekrar inip, veterinerde epey uzakta napsam bilemedim. Sesindeki değişim boynuylamı ilgili, yoksa soğuktan falanmı anlayamadım.


9 CEVAP

NorthNight
NorthNight

16576

Krem var ama sürebilirmiyim bilmiyorum. Çünkü inanılmaz bi korkuları var sürekli beni görüyorlar hep mama vermeme rağmen ona bile korkularından yanaşamıyorlar. Batikonu spreyle falan halledebilirim diye düşünüyorum, yerken falan çok yanaşmadan spreyleyebilirim heralde.

D-O
D-O

11908

Batikon iyi olur bir de Antibiyotikli fucidin kremi bi kulak cubuguna surup yavas yavas uzanarak sürebilirsiniz belki.

aslihan_e
aslihan_e

128341

Kedi dişiyse erkekler yapmıştır ve hamiledir. Erkekse de onlar çok kavga ediyor zaten.

Simsimsim
Simsimsim

747

ben yüzü kanlar içinde bir kediyi dermasidin ile iyi ettim. hatta gözünu bile şişirmis idi yara. sol yüzü tamamen yoktu. hergun sürüyordum ve kedi hergun kanatiyordu. 3 gün sürüp bırakın. çok derin gibi de durmuyor. büyük ihtimalle kedi dişi ise çiftleşme sırasında erkek kedileri enseyi sertçe isiriyo. ondan olmuştur diye düşünüyorum. dermasidin ya da herhangi bir antibiyotikli krem geçirir. 3 ile 4 gün günde 2 kez kullan. fiyatı 20 TL idi sanırsam.

NorthNight
NorthNight

16576

Daha net bi fotoğraf yüklemeye çalıştım ama boyut yüzünden yüklenmedi, bunlardan çok net görülmüyor maalesef. Kırmızı kabuklanmış bir yara. Ama oldukça derin görünüyordu.

Renklipati
Renklipati

140143

Çok geçmiş olsun,ya kavga sonucu oldu,yada ufacık bir çizik bile enfeksiyon yapıyor şişip patlıyor böyle yara açıyor, benimde olmuştu sokak canıma batikom ile sildim varsa antibiyotik li keremde sürün düzeliyor. Sesinin soğuktan olduğunu düşünüyorum

NorthNight
NorthNight

16576

Şimdi ortalıkta yoktu, her indiğimde kontrol edip görürsem deneyeceğim kremide inşallah faydası olur.

NorthNight
NorthNight

16576

Aslında yarası kabuklanmış altta baya dokuya ulaşmış normalde. Sürekli bizim kapıda olmuyorlar, korkutmadan yaklaşabilirsem her denk geldiğimde batikon ve krem sürmeyi deneyeceğim. Sürekli çöp konteynerının içindeler öylede zarar görmüş olabilir, cinsiyetine dikkat edemedim azıcık yaklaşınca kaçıyorlar çünkü, çiftleşmeden dolayıda olabilir. Umarım yayılan bi enfeksiyon durumu yoktur. Umarım faydam dokunur. Sizlerin yazdıklarınıda dikkate alacağım.

Ozzey
Ozzey

118677

Merhaba islak mama tavuk salam verirsen sana yanasir. Ama fisfis kullanirsan sadece bir kere sıkabilirsin. fisfistan daha cok korkuyorlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 295 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80384 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR