Sokakta Buldugum Kedi Titriyor

denizz01
denizz01

2041 Puan

köye geldiğimde bir kedi buldum ve aşırı titriyor kendini temizlemeyi bilmiyor sanırım kuyruğu kalıplaşmış veterinere götürülmesi gerektiğini biliyorum ama şu an kardan dolayı gidemeyiz evde neler yapabiliriz bilgilendirir misiniz bi gözü dr çapaktan kapalı galiba


4 CEVAP

Siyamask
Siyamask

14886

Sıcak su torbası ve ya ısıtılmış havluyu üstüne örtebilirsiniz. Gözündeki çapak için çayı demleyin. Pamukla göz pınarından dışa doğru silin. Göz içi yaralanması olma ihtimaline karşı damla söyleyemiyorum. Bol su ve sıvı yiyecekle beslemeniz iyi olur. Belki İshalden dolayı arkada kalıplaşma vardır.

denizz01
denizz01

2041

vallaha çok da korkuyor alamadım yoksa eve sobanın yanına getiricektim ama gelmiyor maalesef birazdan tekrar deniyicem

NorthNight
NorthNight

16576

Eğer eve girmiyorsa yada sıcak bir yere alamıyorsanız. Bi kutudan idarelik bi alan yapın bi battaniye bi sıcak su torbası, yapabilirseniz haşlama tavuk vs vererek doyurun. Biraz ısınıp karnı doyarsa muhtemelen toparlayacaktır. İshali varsa kuyruğu vs kirlenip donmuş olabilir. Tavuk göğsü pirinç lapası yapıp suyuyla blenderdan geçirerek verebilirsiniz ishaline de iyi gelir yaş mama gibi de olur rahat yer. Gözleri içinde ılık çayla pamuğu ıslatıp silebilirsiniz.

Seneca
Seneca

2701

Kaynattıktan sonra ılık oluncaya kadar soğuttuğunuz suyla gözlerini temizleyebilirsiniz. Titreme de soğuktan ya da şekerlerinin düşmesinden olabiliyor. Sıcak bir yere alıp beslerseniz kendisine gelir gibi geliyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 255 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80384 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR