Kedim 59 Günlük Hamile Ama Hala Belirtisi Yok

Kedim gebeliğinin 59. Gününde biri 68 ideal diyo biri 63 diyo doğumun yaklaştığını nasıl anlayacağım 2 3 gun önceden belirti verir mi

5 CEVAP

NorthNight
NorthNight

16576

Doğum 58-67.gün arasında beklenir. Doğumun başlamasından önce biraz akıntısı gelebilir, baktığınızda bölge dolgunlaşıp genişlemiş olabilir. Sonrasında kasılmalar başlar zaten kasılmalar başlamadan kediniz doğumunun farkında olacağı için muhtemelen kuytu köşe bir yere geçip beklemeye başlar. 2-3 gün önceden belirti vermez. Ortalama 1 gün içinde gerçekleşir. Örneğin sabah akıntı gördüyseniz akşama falan doğum ilerleyebilir.

Ozzey
Ozzey

118677

merhaba
Ideal bir kilo yok bence. hayvana gire degisir. Benim sokakta baktigim yavru kedi kisirlastirmaya yetisenemistim hamile jalmisti. dogum yaklastiginda ne yapacagini sasirmisti. Yavrum bakislari gozumun onunden gitmiyor. Saskin saskin bakiyordu. Gunduz komsu dukkanda duruyordu gece binaya komurluge aliyordum. sancilari gelince durmadan bir komurluge bir dukkana gitti arada bana geldi. Sizinkininde cok yaklasmis. 55 gunden sonra doguruyorlar genelde, en fazla 2 3 gunu vardir dogru saydiysaniz.

Ozzey
Ozzey

118677

Dogum icin bir alan simdiden hazirlayin. Temizledikten sonra yavrulari tasiyabilecegi baska bir alan da hazirlarsaniz iyi olur. Bu ikinci alan karanlik sicak bir yer olmali yavrularin gozleri isiga hassas olacaktit genelde karanlik yerde dogurur saklarlar yavrulari. Ben stresi icin papatya biberiye lavanta kaynatmistim hafif uzerine surmustum sakinlemisti. Bir de biras yaninda durdum ilk dogumu yaptiktan sonra yavrunun uzerindeki jeli temizledi ve yavrunun esi olu bir tabaka oluyor yavtuula gelen onu yedikten sonra yalniz biraktim. Yavruyu mutlaka yalayip temizlemeli. Bu kanli parcayi da atmayin sakin her yavruyla bir tane gelecek onlari yemesi gerekiyor. sagligi icin gerekli. Gecmis olsun. Dogunca yazin geri.

Ozzey
Ozzey

118677

Ideal gun diyecektim. 😊

Çok saolun. ☺☺😊

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 285 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81935 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR