Cüce Vatoz - Balık

blue_hoddle
blue_hoddle

5221 Puan

➤ selam ben bugün bir cüce vatoz sahiplendim. size bir sorum olucaktı.


☆ bir yerde duydum cüce vatozların haftada bir defa tüm gün aç kalmaları lazımmış. böylikle bağırsakları dinleniyormuş denildi. bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum. böyle bir şey var mı yok mu ? şuan yavru sayılır yaklaşık 1-3 cm arasında.


☆ ve ayrıca Kırmızı kapya biber verdiğimde haftada 2 defa uygunmudur? ve sabah kapya biber vereceğim gün sabah ve akşam mı kapya biber vereceğim. Kusura bakmayın bu hobiye yeni başladım biraz acemiyim.. :)


◇ L144 türünde bir cüce vatoz.


☸ Şimdiden Teşekkürler.. ☸

3 CEVAP

Veranifer
Veranifer

3905

Malesef benimde akvaryumla balıkla çok ilgim yok ama vatoz almayı düşğünüp bir ara araştırmıştım. Çok protein ağırlıklı beslenmemeleri lazım snrm ve onların özel dip yemleri oluyor pet shop ya da internetten alabilirsiniz.
Yeşil sebzelerin verilebileceğini duydum ama biberi duymadım.

Ozzey
Ozzey

118677

Merhaba amcamin vardi bayagi buyuktu baliklari evlenince bize verdi.Ama bzdekileri yalniz degildi melek baliklari japon baliklari vardi. Her gun besliyorduk biz normal balik yemiyle zaten yiyen yiyordu kalanlar asagi iniyordu. Onlarda yiyordu.ilk kez duyuyorum yem disinda bir seyle beslendigini. Bir de suyu temiz olmali. Suyunu degistirirken birden hepsini degistirmeyin. Kademeli degistiriliyor. Dinlendirilmis temiz su olmali. Sicaklik farki eski suyla yeni suda cok olmamali. Biz arada ilac damlatiyorduk. Temizleme motoru vardi. Onu da arada temizliyorduk suyun isisini olcen bir sey vardi. Akvaryum cok guzeldi. Onlari izlemesi de cok guzeldi. Tesekkurler hatirlattiginiz icin.

Venusselin
Venusselin

2223

ben besledim önceden. 2 günde bir yemek veriyordum çünkü metabolizmaları çok yavaş ve yemeğin fazlası zarar verir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 482 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78219 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR