Kedi Balkon Filesiii

bellaarthi
bellaarthi

4444 Puan

arkadaşlar kedimi sahipleneli 1 ay oluyor 3.katta oturuyoruz yaz geliyor balkon kapıları illaki açılacak düşer diye tedirginim ama komşularımız 3.kattan düşse bir şey olmaz yaptırmasanızda olur diyo asla bu riski almam yaptırıcam siz yaptırdınız mı memnun musunuz çıkarıp takılıyor mu bu file sağlam mı ölçüleri nasıl

14 CEVAP

CapKek
CapKek

2500

balık avı malzemesı satan yerlerde serpme filesi var metresı 10 tl idi ben aldım yazın kendım gerdım balkona. aralıklı çiviler caktım. üstüne agı gerdım. hatta 1 metre ağ 3.5 metre esnıyor. hem cok güzel oluyor hemde ucuza geliyor.

simbakedi
simbakedi

136205

biz sineklik yaptirdik. eski sinekligimiz vardi ama altindan kafasini sokup atlayabilirdi hem de saglam degildi. kedi sinekligi yaptirdik. iceri dogru aciliyor ve kilidi var. sineklikten daha memnunuz biz iki islevli oldugu icin. 3. kat zaten diyenler 1. katta otursa cocuklarini balkonda birakirlar mi acaba. ne sacma mantik gercekten siz dakin acaba mi demeyin dogruyu yapin🙏🏻

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Kesinlikle yaptırmalısınız ben kedi filesi aldım küçük kancalar taktım her yere fileyi de ona geçirdim lazimbana sitesindej aldım kancaları onlar yolladı 2 yıldır kullanıyorum sağlam

gece18
gece18

13005

1 hafta önce annemin arkadaşının kızının kedisi 3 kattan düştü. Arka ayakları ve ön patileri full kırıldı. Ankaraya sevk ettiler ameliyat için. Yani diyeceğim o ki almalısınız.

bellaarthi
bellaarthi

4444

yaptırıcaz o kesinde nasıl yaptırmam lazım sağlam mı falan diye sorguluyorum çok kötü olmuş umarım iyileşir

bellaarthi
bellaarthi

4444

capkek oha çok mantıklı evet bu da iyi olabilir

blue_hpood
blue_hpood

128183

siz komşularınızın zırvalarını dinlemeyin. insanlar hayvanların da canlı olduğunu unutuyor ara sıra. ben nalbur tarzı bir yerden, yeşil, sağlam bir balıkçı ağı aldım. aşırı sağlam oldu. kancalarla monte ettik. böyle bir yaptırabilirsiniz. suzionline instagram hesabına bi göz atın derim.

CapKek
CapKek

2500

@bellaarthi evet ben o şekilde yaptım. çok sağlam ve görüntüsüde cok güzel :))) en önemlisi aynı iş 4/1 fiyatına 😉😉

NorthNight
NorthNight

16576

Saçmalamışlar, nasıl düşeceği belli değilki öyle bir ters düşerki birinci katta bile zarar görebilir.
Bizde 3.katta oturuyoruz, yaşadığımız yer çok rüzgarlı balkonu kullanamıyoruz zaten ve çok sinekli bi bölge biz kış sonu sineklik yaptıracağız. (File taktırsak bile bizler içinde sineklik şart, kiralık evede ikisini birden yaptırma maliyetine girmek istemedik)
Şuan zaten hiç açılmıyor diye yaptırmadık. Diğer camlardada küçük bi oğlum olduğu için güvenlik kilidi var açsak bile 2-3 cm aralıkla açılıyor.
Sineklik tercih edersenizde sürgü kilitli yaptırın itilince hemen açılmasın, ve tırnaklamayla yırtılmayacak ürünleri tercih edin. Bi balkon kapısı ortalama 150₺ ye mal oluyor dendi bize.

bellaarthi
bellaarthi

4444

her şeyin en ucuzunu bulmamız lazım maalesef yapacak bir şey yok mdkdmfıf

bellaarthi
bellaarthi

4444

elbette yaptırıcam düşme tehlikesi var pencerelere de dışarı doğru açılan sineklik yaptırmıştık değiştiricez onları da ölçüleri nasıl

Novalizm
Novalizm

947

Pencerelere ne taktınız acaba bizde pencereyi korunaklı hale getirmek istiyoruz. Dışa değil de içe doğru sineklik var mı ve sağlam olur mu?

blue_hpood
blue_hpood

128183

Novalizm vasistas cam koruması da var. artı, kilitli çelik sineklik de var. suzionline instagram sayfasında bol örnek görebilirsiniz, ben de oradan inceledim.

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Biz camlar için pimapenciye kendi filemizi verdik bununla sineklik yapar mısınız dedik yaptılar ondan kullanıyoruz zamanında camın tanesini 50tlden yaptırdık şimdi 150 olmuş... yuh dedim ama yapacak bir şey yok taşınsak bile götürcez sineklikleri fowpxnwkjf normal sinekliğe güvenmiyorum çelikler de pahalı

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 385 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81486 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR