Scottish İçin Eklem Rahatsızlığı İçin Destek Ürün

Gizem8822
Gizem8822

110952 Puan

Veterinerimiz bize bu ürünü tavsiye etti. 1.5 yaşından sonra kullanmaya başlayacağız. Scottish yavrusu olanlar için paylaşıyorum fikir olabilir diye


4 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136281

veteriner gorusu ile desteklenmesi cok daha saglikli, umarim kediniz en az agriyla gecirir❤️

Gizem8822
Gizem8822

110952

Teşekkür ederim 🙏 sağlıklı mutlu olsunlar bütün yavrucaklarımız

Palyaco
Palyaco

218519

Dr.natures felimax kullanıyorum çok iyi tavsiye ederim söylediniz ürünü ilkkez gördüm veteriner ürünü

Gizem8822
Gizem8822

110952

Karışımı özü Harpagophyrum procubens, avokado ve soya fasulyesi, Glukozamin, Kondroitin, hyaluronik Asit, L-karnitin, Manganez, C Vitamini
Glucosamine – selefi glikozoaminoglikanów (GAG) hücre dışı matriks içinde eklem kıkırdağı. Uyarır, proteoglikanlar ve kollajen sentezi. Ayrıca kollajenaz aktivitesini inhibe eder.
Kondroitin – ana glikozoaminoglikanem geçerli bir matriks kıkırdak. Azaltır, üretim interlökin, aktivitesini inhibe metaloproteinaz hücreler arası matriks sentezini uyarır glikozoaminoglikanów ve kollajen.
Hyaluronik asit etkili bir şekilde ağrıyı azaltır, bileşen, hücreler arası madde, kıkırdak.
Harpagophytum özü procubens, avokado ve soya fasulyesi – analjezik ve противоотековое eylem.
Manganez ve Vitamin c - protein sentezini teşvik gibi eklem kıkırdak (dahil olmak üzere kollajen). C vitamini nötralize etmek için yardımcı olur, zararlı serbest radikaller eklem.
L-karnitin hızlandırır yanma yağ, korumak için yardımcı olur optimum vücut ağırlığı
Etki mekanizması: bileşiminde ilacın, kapsamlı bir şekilde ve çok köşeli işlevini destekler. kıkırdak ve eklemler:



  1. Destekleyici eylem ve koruyan kıkırdak eklem içeriği nedeniyle üç temel bileşenleri hücre dışı matriks kıkırdak doku, yani glukozamin, kondroitin (sülfat şeklinde) ve hyaluronik asit. Bir huzur mabedi olan bu ilaç çalışan bir destek aracı olarak ve bir dönemde fizyolojik büyüme ve gelişme kıkırdak var büyüyen hayvan, yardımcı fren dejeneratif değişiklikler sırasında osteoartrit hayvan, yaşlı ya da sonra kas-iskelet sistemi yaralanmaları (örneğin, bir rüptüre ön çapraz bağ köpeklerde). Glukozamin glikozaminoglikan sentezini oluşturan ekstraselüler matriks eklem kıkırdak kondroitin ve hiyalüronik asit artar hidrasyon eklem kıkırdağı, bu sayede daha esnek, dayanıklı hasara ve daha iyi tolere azaltmak için sürüş sırasında.

  2. Anti-enflamatuar içeriği sayesinde karışım Harpagophytum özü procubens, avokado ve soya fasulyesi. İçerdiği karışım bileşenleri var eylem, üretimi bastırmak için hareket edebilir, pro-inflamatuar maddelerin ve analjezik etkileri vardır ve противоотековое eylem.

  3. Destekleyici eylem protein sentezi hücre dışı matriks eklem kıkırdağı (dahil olmak üzere, kolajen) içeriği sayesinde manganez, bakır ve C vitamini bu Maddelerin katılmak gibi koenzimler sırasında protein sentezi, kollajen, gibi eklem kıkırdak ve dolayısıyla üretimi desteklemek, organik oluşturan kıkırdak. Kollajen oluşan eklem kıkırdağı bakımından sorumlu elastikiyetini ve sıkılığını.
    Eylemler, sınırlayıcı aşırı vücut ağırlığı hayvanlarda içeriği sayesinde L-karnitin. Bu madde destekler dağılımı yağ asitleri hücreleri, enerji dönüştürülür ve depolanır olarak yağ dokusu, büyük ölçüde mekanik eklemler üzerindeki yükü.


Evet veteriner ürünü oldukça da etkili görünüyor. Ağrı kesici özelliğinin olması da çok iyi. 1.5 yaşından itibaren kullanacağız.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 422 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR