Kedi Tırmalama Tahtası Mobilya

alfa_s
alfa_s

4273 Puan

Merhabalar kedim mobilyaları tırmalıyor ama bundan nasıl vazgeçirip tırmalama tahtasına yöneltebilirim ? (Kedi otu nanesi kullandım fakat herhangi bir etkisi olmadı 🤷🏻‍♀️)

4 CEVAP

Ozzey
Ozzey

118677

Merhaba ben ne yazik ki tirmalama tahtasi alamadim zaten sirayla tum koltuklari perisan etti. Artik kimse ses cikarmadigi icin kendi halinde takiliyor. Kotuklarin ustunu orttum ama arka taraflar acik orada yakaladigi yeri tirmaliyor. Tahta icin onerebilecegim oyun oynamaya calisin nasil yapabilirsiniz tam emin degilim. Kumastan ip yapip tahtanin etrafinda sallarsaniz oynarken alisir belki.

inferi0r
inferi0r

12171

Kesinlikle çift taraflı bant öneririm. Tezgaha çıkmalarını böyle önlemiştik. Ama lütfen dikkat edin normal çift taraflı bant değil kediler için özel olanları var, kimyasalları vs zararsız. Genişliği de 10 cm oluyor, mobilyaya zarar vermiyor. Pazaryeri konseptli sitelerin hemen hemen hepsinde bulunuyor.

Siyamask
Siyamask

14886

7 8 ay ve sonrasında alışması çok zor oluyor. Sizinki kaç aylık bilmiyorum ama ilk kedim de alıştıramadık. 2 kez koltuk yüzünü yüzlettik. Şimdiki kedimde tırmalama tahtasının üstündeki ip sayesinde hemencecik alıştı. 3.5 aylık

alfa_s
alfa_s

4273

Kedim 4 aylık işe yarama ihtimali varmı acaba halat ipli ve ucunda zil yok diye zil aldım oyuncak bağladım 🤷🏻‍♀️tezgah mevzusunu öğrendiğimde çok iyi oldu bizimki de sürekli tezgaha çıkmak istiyor 🤦🏻‍♀️

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 207 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR