Vajinal Akıntı (Acil)

Kedim 7 aylık dişi iki kere kızgınlığa girdi yakın zamanda kısırlaştıracağım. Fakat vajinasından iltihap akmaya başladı ve bugün fark ettim(birkaç gün önce başladı muhtemelen yaladığı için fark edemedim) bugün bir kere de kustu safra kustu biraz. Enerjisi çok iyi yemek yiyor su içiyor ama akıntısı fazla. Dişi kedilerde kızgınlık sonrası rahimde iltihaplanma olabiliyormuş sanırım ve kesin çözümü kısırlaştırma olarak söylüyorlar yakın zamanda dediğim gibi kısırlaştırılacak. Veterinere ulaşım pazar günü olduğundan dolayı sağlayamadım, ne tür bir önlem almalıyım bilmiyorum. Tuvalete bugün çok gitti ve çok vakit harcadı, sık sık vajina yalaması var iltihap durmuyor. Pembe renkte mukusumsu.


5 CEVAP

Kedimin başka bir kediyle teması olmadı hiç. Dışarı da kaçmadı

Minnos0202
Minnos0202

1029

Kizginliktayekn ciflesmedigine eminmisiniz

Minnos0202
Minnos0202

1029

Benimki 1 keresinde 10 dkligina disari kacmisti ve o arada ciflesmis fakat ben 10 da ciflesmis olamaz diye aldiris etmemistim 1 ay sonra pembesi akinti basladi veterinere goturdum hamileymis bebekler tutunamadigi icin dusuk yapmis kananamasi vardi hemen amelyata aldilar bebekleri almak icin ve o esnada kisirlastirmistim kediler cok cabuk hamile kalabiliyormus veteriner soylemisti

24 saat acik olan bi vete bu fotolari atin. Yardimci olurlar. Normal akintidan daha yogun bi akinti bum kustugunu da belirtin hocam.

Venusselin
Venusselin

2223

rahim iltihabı, benim kızda kısırlaştıracağım günün sabahı başlamıştı hatta. ameliyat olunca düzeliyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 516 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81960 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR