Ne Yapmalıyım

Jeffroshum
Jeffroshum

5633 Puan

Corona olduk tabi belirtiler 4-5 gün sonrasında açığa çoktığı için o zamana kedilerimi öpüp kokluyordum. Korona ilk çıktığında hayvanlara bulaşmaz diye bildiğimiz için ilk belirtileri gösterdiğim gün de gayet sarmaş dolaştık. Sonra içime kurt düştü ve tekrar araştırdım bazı kedi sahiplerinin kedilerinde antikor olduğu bulunmuş genelde hafif atlatıyorlarmış. Ben de daha fazla virüse maruz kalmasın diye kendi odama koydum karantina süresi boyunca böyle olmasını planlıyorum günde mama su kum kontrolü yapacak kadar giriyorum geceleri hep beraber uyurduk 3 gecedir yalnız uyuyor. Biraz sıkılmış sanki korona geçirenler kedilerinize mesafe koyuyor muydunuz ya da ne kadar mesafe koyuyorsunuz?

5 CEVAP

Ozzey
Ozzey

118677

Merhaba
Ben korona oldugumda ayni odadaydik. Uyurken gelir yanimda yatar. Korona olmadi. Sevdigi corbayi aldim vitamin aldim internetten. Sukur bir sey olmadi. Benim bildigim her ne kadar bu yeni korona olmasa da tum sokaka kedilerinde kedi korona virusu tasiyicisi. Bagisikligi dusunce hastalaniyorlar diye biliyorum.

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

Kedilere bizden korona bulaşıyor diyen var bulaşmıyor diyen var. Kedilerdeki korona ile bizim korona farklı bir kere onu söyleyeyim. Yani kedinizi karantinaya almanıza gerek yok. Ama her zamanki gibi de öpüp koklamayın. Biraz mesafe koysanız yeterli diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.

Jeffroshum
Jeffroshum

5633

Odama gittiğimde dayanamayıp çok az dokunuyorum

Jeffroshum
Jeffroshum

5633

Yok covid-19 olan insan korkmasının antikorunun olduğunu okudum. Kedi koronası değil. Önceden ara sıra vitamin verirdim 3 gündür 3er santim veriyorum

Jeffroshum
Jeffroshum

5633

Korkmasının değil koronasının olcak

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 213 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81980 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR