Köpek Saldırısı

Arkadaşlar kar yağalı yani son 1 hafta içerisinde sokak köpekleri 2 kediyi parçaladı. Hatta birisini bu sabah parçalamış daha bakmaya gidemedim. Bu gidişle bahçede baktığım tüm kedileri parçılayacaklar. Belediyeye şikayet etmek istemiyorum ama başka çözüm yolu da gelmiyor aklıma. Ne yapabilirim acil yardım?

9 CEVAP

Ya kiloları yerinde ,iri yarı köpekler. Bahçede 20 ye yakın kedi var sanırım kedilerin varlıklarını anladıkları için saldırıyorlar. Çok aç olsalar kediye koyduğum mamaları da yerlerdi diye düşünüyorum ama onları yemiyorlar anlamadım gitti

aslihan_e
aslihan_e

128573

Belediye tutup size uzak bir yere bıraksa daha iyi olurdu. Zamanında ben de baktığım sokak kedilerini bu şekilde kaybettim. Çok kötü travmaydı benim için, bebeklikten biberonla büyüttüğüm kedileri parçalıyorlardı. Yemek için yapmıyorlar. Genelde bir köpek kedilere saldırgan oluyor o saldırınca diğerleri de saldırıyor. Bu köpek genç olabilir, onlar kedilere karşı daha hassas oluyorlar.

teddybal
teddybal

123878

Aç oldukları için olabilir karda yemek bulamıyorlardır, köpek maması yardımı yapılsa karınları doyarsa kedilere bulaşmazlar diye düşünüyorum. Normalde böyle bir olayınız yokmuş çünkü, karla başlamış sanırım. Sabır dilerim kaybınız için, çok üzücü..

aslihan_e
aslihan_e

128573

Bahçeye köpeklere girebiliyor mu? Bizimkine giremiyorlardı ama dışardayken yakalıyorlardı. Yine de bahçeye giremezlerse biraz daha koruyor.

Anonymus985465
Anonymus985465

121914

Tüm gayvanları seviyorum. Sokağımıza bırakılmış iri cüsseli çok can besledim. Jedileri kivaladıkları oldu. Ancak barınaktan ve sokaktan sahiplendiğim iki kediyi boğan bir köpeği burdan uzaklaştırdım.
Zabıtayla, Belediye Barınağıyla acil irtibata geçmenizi ve aynı zamanda cimer üzerinden ihbarda bulunmanızı öneririm Hangi köpek kedi boğuyorsa videosunu çekin. Boğan köpek kedilerin bulunmadığı farklı bir ortama götürülür.

Birde kedileri tamamen yemiyorlar. Mesela baktığım büyük bi kedinin bacağını yemişler sadece. Yiyip karınlarını doyursalar en azından bir şey drmezdim ama öldürüp bırakıyorlar.

Şey biz binada oturuyoruz, müstakil bi ev değil. O yüzden köpeklerde girebiliyor. Dediğiniz gibi sevmeye kıyamadığım hatta insanlar zarar vermesin diye kendime bile çok alıştırmadığım kedileri parçalıyor köpekler. Çok üzücü ve bahçede uyumaya başladılar kediler gezemiyor artık. Elimden geldiğince kovuyorum. Barınağa gitsinler istemem ama dediğiniz gibi keşke bu bölgeden uzaklaştırabilseydiler.

aslihan_e
aslihan_e

128573

Onlar genelde gece saatlerinde ya da sabah gün doğarken gelip saldırırlar. Videoya çekilebilecek fırsat olur mu bilmiyorum.

theyusra
theyusra

16477

hayvanların doğası bu. hiçbir hayvan doğada huzurlu bir yatakta ölmüyor. belediyeyi aramak istemezsiniz Türkiye böyle bir atmosferdeyken. köpeklerin sevmediği kokuları bir kaç yere koymayı deneyebilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 209 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR