Veteriner Başka Bir Şey Dedi. Kedilerin Kulağı Düzenli Temizlenmeli Mi?

dnyilmaz
dnyilmaz

647 Puan

Veterinerimin solüsyonlar kulağına kaçabilir temizlemeye gerek yok eğer istiyosanız sadece pamukla temizleyin dedi. Siz nasıl temizliyorsunuz?

8 CEVAP

NorthNight
NorthNight

16576

Herhangi bir kir görmedikçe temizlemiyorum. Eğer varsada ılık su ve pamuk kullanarak siliyorum.
Bu konuda veterinerinize katılıyorum, sürekli göz kulak gibi bölgelerin solüsyon ile temizlenmesine gerek yok bencede, her ne kadar solüsyonlarda ‘cilt ph ına uygun’ densede uzun vadede cilt dengesini bozabileceğini düşünüyorum (aşırı kullanımda). İhtiyaç halinde tabiki kullanılabilir ama sürekli olmamalı bence.

basakkbenn
basakkbenn

675

dr.animal yara ve cilt bakım solüsyonu vermişti veteriner alerjik olduğu için gayet iyi gelmişti sprey şekilde ,kulak çubuğuna sıkıp çok da derine inmeyerek temizliyorum

Ben temizlemiyorum. Bazen biseyler oliyor nemli temiz bezle gorunen yeri kadarini siliyorum

Asiri bi kasinti yara vs bisi yoksa kulak hakkinda endiselenmeye gerek oldugunu dusunmuyrm. O kdr da bize muhtaç hayvanlar degiller kediler.

Palyaco
Palyaco

218519

Herhafta temizliyorum pamuk yardımıyla pamukla silin dr animal health ile

İlk sokaktan geldiğinde uyuzluydu kulağı en son o zaman temizledim. Bir daha da dokunmadım, temizliyor zaten kendisi. Düzenli olarak temizlemek pek doğru gelmiyor hele de kulağın içine kadar. İhtiyaç duyduklarını da sanmıyorum, doğada peşlerinden solüsyonla kovalayan kimse yok. Temizliyorlar kendileri.

Hoddie
Hoddie

1985

Genel olarak herhafta temizliyorum. bence sizde öyle yapın. Dr. animal kullanabilirsiniz.

simbakedi
simbakedi

136205

temizlemiyorum, eğer kulağının dışında bir pislik varsa ve kendisi temizlemediyse (1 kere oldu sadece) pamuğu ıslatıp ıslak pamuğu sıkıp siliyorum sadece. kendisi zaten temizliyor yeterince. düzenli temizleyenleri görünce burada şaşırdım açıkçası. özellikle derin yerleri temizlemeyi asla düşünmeyin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 269 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80274 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR