Kısırlaşan Kedimin Saldırgan Tavırları

nil7
nil7

12684 Puan

Herkese merhaba sizlere bir konu hakkında danışmak istiyorum arkadaşlar benim kedim tekir ve erkek kedi ve 1 yaşını geçti 3 ay kadar oluyor 1.5 yaşına gelecek.Aralık ayında kısırlaştı.Şu an köy yerindeyiz ve şehirden uzaktayız evin etrafında bir çok kedi vs geliyor geçen gün dışarı çıkmak isteyen kedimi içeri soktuğum için bana saldırdı :( kaşım dudağım ve alnım bacaklarım beya kanadı tırnak gecirdi ve gözü döndü resmen :( normalde kısırlasınca biraz daha sakin oluyor diyorlar ama bizimki canımı çok yaktı bu durumda ne yapmam lazım nasıl bir yol izlemeliyim ne zamana kadar bu şekilde davranır kedi otu vs denememi de tavsiye ettiler daha sakinleşir diye henüz denemedim fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

2 CEVAP

Siyamask
Siyamask

14886

Yakın zamanda operasyon geçirdiği için psikolojik olduğunu düşünüyorum. Kedinizi bol bol sevin. Oynatın. İletişim kurun. Baktınız düzelme yok. Hekiminiz desteğiyle ilaç tedavisine başlanabilir.

nil7
nil7

12684

Çok oyunlar oynatıyorum iletişim kurmaya çalışıyorum hep ama böyle yapması beni üzdü bir nebze teşekkür ederim yorumunuz için

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 230 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR