Kedim Dışarı Çıkmak İçin Sürekli Miyavlıyor

kukicim
kukicim

2358 Puan

iki gün gezdirme tasmasıyla dışarı çıkarttım.site bahçesinde dolaştı.dışarıda çok stres olup hemen eve dönmek istemesine rağmen eve döndükten birkaç saat sonra tüm gün kapıda miyavlıyor kapıyı tırmalıyor.gece bile susmuyor evdeki kimse uyuyamıyor.oyuncaklarla dikkatini dağıtıyorum ama ilgiyi kestiğim an yine kapıya gidiyor.ne yapmam gerekiyor dısarıya cıkarttıgım icin mi böyle davranıyor?dısarıya cıkartmayı kesmeli miyim?

3 CEVAP

reinefee17
reinefee17

15330

Ben kedimi veteriner ziyaretleri dışında dışarı çıkartmadım. Çıkartmak istedim ama dışarıya alışabilecekleriyle ilgili yazılar okudum. Zaten göğüs tasmaları çok kalitesiz.
Bir anda kaçabilir parazit kapabilir ya da başka bir hastalık. Biz kedimi kolluyoruz.
İlk sahiplendiğimiz de kaçmıştı sokaktan yeni geldiğinden dolayı. Şuan kapı açık mesela bakıyor sadece dışarıyı unuttu. Kediler çok kolay alışıyor zaten.
Bence çıkartmayın alıştırmaya çalışın. Şuan oyuncak verin eline oynasın. Kafasını dağıtın.

patidostu17
patidostu17

754

Kapımızın önünden iki kedi sahiplendim. Daha önce eve girip çıkıyorlardı. Evde de kalıyorlardı. Önce ilk kediyi kısırlaştırdım. Gene dışarı çıkıp geliyordu ancak ayağını yaraladı. Diğer kedi gene girip çıkıyordu ancak bu sefer ayağı yaralanan kediyi dışarı salmadım. Sonra dedim ki, evde stres yaptı. Gezdirsem iyi olur diye düşündüm. Art arda 2 gün dışarı çıkardım. Sonra sürekli istedi. Dediğiniz gibi miyavlamaya başladı. İşlerimi de engelliyordu. Oyun oynatarak sakinleştirdim. Bağırmasına rağmen çıkarmadım. Şuan sorun yok. Kapı açık olsa anında kaçar :)

kukicim
kukicim

2358

evet bizimki de kapımızın önünde kalırdı eve girip çıkardı ama kaza geçirdikten sonra tamamen sahiplendik bende dışarıyı özlediğini düşünüp çıkarttım ama hata etmişim.dışarıdan umudu kesene kadar ilgilenicez artık :’)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 206 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80300 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR