Hangi Malt ?

Hoddie
Hoddie

1985 Puan

Anket

Gim-Cat
(17 oy)
BioFeline
(1 oy)
Toplam (18 oy)

Merhaba. kedim için Bio-Feline, Gim-Cat bu 2 marka arasında hangi maltı kullanmamı tavsiye edersiniz.

7 CEVAP

Hoddie
Hoddie

1985

Bildiğiniz kaliteli kedilerin sevdiği bir kedi maltı varsa önerebilirsiniz.

dilanbulent
dilanbulent

17291

Bu ikisi arasından ben olsam Gimcat tercih ederdim. Ama bunun haricinde sorarsanız fiyat/performans olarak kesinlikle Trixie derim.

simbakedi
simbakedi

136281

veterinerde satılan maltlardan sonra en kaliteli maltlardan biri gimcattir. fiyatı da ortada ama :') onun dışında biofeline, vetsplus, trixie, zoovital de burada gördüğüm ve genelde iyi gelen maltlardan. kullanıcısı da fazla. biz de gimcat kullanıyoruz, hiç sorun yaşamadık kakasında tüylerini rahatça görebiliyorum. bize uzun süre gittiği için zaten bir malt gimcat fiyat olarak çok da zorlamıyor, ayrıca hep indirime de denk getiriyorum :D memnuniyet olarak da gimcat baya üstte.
https://www.suzionline.com/kedi/kedi-malt-macunu-incelemeleri-en-iyi-kedi-malti/

Novalizm
Novalizm

947

Hazır sorulmuşken gimcat malt alacaktım kardeşim petshop a uğramış catlife marka malt almış aranızda kullanan var mı? Küçük boy almış denemelik şimdilik ondan vermeyi düşünüyorum daha 4 aylık geçenlerde kusma hareketi yapınca kardeşim de bunu almış.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Şimdiye kadar denediğim maltların hepsinden de benzer hatta aynı sonucu aldım yani bence içeriği iyiyse çoğu başarılı. Trixie probiyotikli maltta yağı ve maltı ayrışma sorunu yaşadım ve açıkçası o yüzden tekrar almam. Genel olarak malt miktarını fazla tutmayın ishal sorunu yapabiliyor.

Palyaco
Palyaco

218519

Gimcat kullanıyordum vest plus ile şimdi dr natures malt cok sevdi aynı gimcat gibi kıvamında ve cok guzel bir kokusu var gördüğü an koşarak geliyor cok seçici bir kedim var dr natures ve gimcat seviyor

sbl_06
sbl_06

1541

Uzunca bir süre gimcat kullandık. Oldukça iyi bir malt. Şimdi Veterinerimizin tavsiyesiyle zoovital kullanıyoruz memnunuz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 320 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR