Önemli

kevserb
kevserb

597 Puan

Fark ettiğim durumu sizleri de uyarmak için yazıyorum. Bugün köpek sahiplenmek için siteleri geziyordum ve böyle bir ilana denk geldim http://www.kopekdunyam.com/index.html Tabii ki tepkim ne kadar tatlılar yaaa oldu. Siteden de fark edeceğiniz gibi üye hakkında 2 yıllık yazsa bile 2 gün önce açılmış bir site olduğunu öğrendik. İlan sahibini aradığımızda kesinlikle ücret talep etmiyorum veterinere bıraktım ben yurt dışına çıkacağım onu arayın dedi ve aradık. Artvin de Karaman Veteriner olduğunu söylediler ama ne kadar araştırsam da internette bulamadım ve şüphelendim haliyle. Veterinerden görüştüğüm kişi kardeşleri ayıramayacağını ve hayvan taşımacılığı ile ikisinin 500 edeceğini söyledi ardından hesap numarasını attı. Kesinlikle dikkat edilmesi gereken bir konu, minik ve sadece sevgiye muhtaç canlıları kullanarak insanları dolandırmaya çalışıyorlar. Durumumuz bu kadar vahim.

6 CEVAP

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Ben teacup pomeranian ile bir yabancı tarafından dolandırılıyordum neredeyse

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Nereden ne koparacaklarını şaşırdılar.

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Birebir aynı köpeklerin sahiplendiriliyordu. O zamanda dolandırıcı olduklarını düşünmüştüm. Böyle insanlar maalesef hep oluyorlar:(

miasugok
miasugok

12502

Arkadaşlar iki veteriner var ankarada birinin adı özgür ama soyadını hatırlamıyorum. Arada bazı sitelere ücretsiz ilan veriyorlar ama gittiğinizde sizden bir senelik aşı masrafı adı altında çok fazla para alıyorlar ve genelde hasta ya da kendilerine ait olan hayvan oteline bırakılmış sahipli kediler oluyor ilanlarındaki kediler.


Ben bi ilanlarına atlamıştım adamın veteriner oluğunu anlayınca babama sen ara sen de veterinersin söyle kediyi bana versin dedim. Tabi babam arayınca adam aşırı panik olmuş. Abi kedileri sahiplendirdim ama bi daha gelirse arıycam sizi bilmem ne falan demiş. Tabi babam da şüphelenmiş haliyle. Araştırmış ve altından böyle bi şey çıkmış.


Yazıyı yazarken soyadını da hatırladım bu arada. Özgür erdoğan. İnternette aratırsanız bi sürü şikayetçi yazı göreceksiniz zaten. Nolur dikkat edin:(

kevserb
kevserb

597

İnsanlar ne yapacağını şaşırmış

KedimVar
KedimVar

119251

Ben de bu ilanı başka bir yerde görmüştüm daha önce. Ama şimdi nereden olduğu aklıma gelmiyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 926 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 4 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80732 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR