Krize Benzer Durum

Merhabalar. 1,5 yaşında kedim var. Bir kaç defa gözlemlediğim şekilde hızlıca koşuyor duvarlara tırmanıyor asla durmuyor ve ağzından salyalar geliyor. Kriz geçiriyor gibi görünüyor. Başta oynuyor sandım fakat kriz anında hiç durmaması sesime tepki vermemesi beni suphelendirdi. Videosunu çekip doktoruna yolladığımda taşması yüzünden olabileceğini söyledi. Tasmayı çıkarttım 1 haftadır takılı değil. Fakat bugün yine aynı krizi yaşadık. Kriz anında kucağıma aldım beni tirmaladi. Asla durmadı duvarlara tırmandı. Kendi etrafında bir kaç tur atıp halıya da idrarını kaçırdı. Muayeneye götüreceğim fakat götürmeden benzer durumu yaşayan biri oldu mu sormak istedim. Bilgisi olanlar cevaplarsanız sevinirim.

9 CEVAP

Suveyder
Suveyder

104635

Çok geçmiş olsun inşallah iyileşir🐈

blue_hpood
blue_hpood

128292

veteriner ağzındaki salya için ne söyledi, artı kediniz kısır mı?

Evet kedim kısır. Salya için muayene etmeliyiz dedi. Olay akşam üzeri olduğu için sabah götüreceğim muayeneye.

blue_hpood
blue_hpood

128292

muayeneden sonra güncellerseniz çok güzel olur, bizde öğrenmiş oluruz sebebini.

D-O
D-O

11908

feline hyperesthesia diye bir sendrom var, aklima o geldi


Gecmis olsun iyi haberlerinizi bekliyoruz

Ben böyle bir durum yaşayan kadın görmüştüm. Eczanede karşılaştık nöropsikotik bir ilaç alıyordu elinde kedi boxı vardı. İlacı veteriner yazmış almaya gelmiş zavallı yavru böyle halsiz yatıyordu. Sorduk ne oldu diye kriz gibi geçirdi acil fakülteye götürdük dedi. Böyle bir durumu tarifleri ama sonrasında çok halsiz oldu dedi. Nöbet tekrar etmesin diye ilaç almaya gelmiş. İlaç da karaciğere zarar verebilecek türden bir ilaç olduğu için kullandıktan sonra kontrole gidecekti. İnşallah nörolojik bir sorunu yoktur. Geçmiş olsun

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Epilepsi olabilir nörolojik olduğu çok belli

Arkadaşlar yazmayı unutmuşum, doktor korkudan olabilir fakat check up yapmamız lazım dedi. 2 bin TL ücreti. Denkleştirmeye çalışıyorum. Daha bebekken yaptırmıştım. Temiz çıkmıştı. Direkt veteriner fakültesine emar ve tomografi mi yaptırsam diye düşünüyorum. Hangisi daha mantıklı bilemedim. Check up kan testi falan olacak içinde. Bunlarla ilgili olduğunu zaten zannetmiyorum problemin. Çok kararsızım.

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Bence de fakültede yaptırın daha uygun sonuçları istersiniz içinize sinmezsw başka veterinere de sorarsınız

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 360 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81703 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR