Kedinizin Kilosu

nburcud
nburcud

5313 Puan

Bizim minik kız bebekken annesi bakmadığı ve fip atlattığı için biraz bodur minik kaldı.11 aylık ama 2 kilo anca var.Dişi kedilerjn 11 aylıkken ideal kilosu nedir?Sizin kedileriniz kaç aylık ve kac kilo merak ettim♥️

8 CEVAP

Gimlihanim
Gimlihanim

123305

11 aylıkken 3,1 kilogram civarıydı. Normal diyordu veterinerimiz. Diğer kızımız da o civarlardaydı 11 aylıkken. Sizin minik biraz geride kalmış sanırım. Ama üzülmeyin alacaktır. Az şeyler yaşamamış. Çok geçmiş olsun. Allah tekrar yaşatmasın.

NorthNight
NorthNight

16576

Bizim kedimiz dişi sahiplendiğimizde 15 aylıktı 2,5 kg civarındaydı. 3 ay sonra 2 yaşında olacak 3,5 kg. Kısırlaştırıldıktan sonra biraz daha hızlı kilo alıyorlar zaten.
Kediniz ayakta dururken kaburgalarına dokunun çok bastırmanıza gerek kalmadan kaburgalarını hissediyorsanız veya gözle dahi kaburgaları belliyle zayıf deniyor diye biliyorum.

nburcud
nburcud

5313

Amin inşallah

ytmzeypcn
ytmzeypcn

722

DİŞİ KEDİM , 3 ay sonra tam 2 yaşında olacak kedimin annesi scottish straight , babası ise scottish fold , kedim ise dişi bir fold. Ancak anne ve babası iri bir kedi olmadığından dolayı kendi kedimde pek iri bir kedi olmadı kilosu ise en son veterinere gittiğimizde 2.600gr geldi.


Yeni sahiplendiğim erkek kedim ise tam doğum tarihini bilmesekte 8 ay ile maksimum 1 yaşında olduğunu düşündüğümüz bir british shorthair en son geçen hafta veterinerdeydik ve kilosu 3.400gr ağırlığındaydı.


Kısacası kedinizin yaşından ziyade ırkı,anne ve babasının büyüklüğü gibi etmenler çok değiştiriyor çünkü ben hemen hemen doğduğundan beri N&D gibi kaliteli mamalarla besleyip süreklş yaş mama ve vitamin takviyesi yapmama rağmen normalde çok daha fazla ağır ve büyük olması gereken kedim hepi topu 2.6 kilo , ha kilosu bakınca az gibi ancak kedinin fiziksel yapısına ve uzunluğuna baktığımızda minyon ufak bir kedi ondan dolayıda kilosu kendi fiziğine göre yeterli seviyede

Palyaco
Palyaco

218519

İdeal kilo 3 kg dur dışı kedilerde 1 yaş

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Kilo sayıyla değil vücutta duruşuyla anlaşılır kedi kilo tablosu var internette kedi ayakta dururken içe göçüklük varsa zayıftır yoksa değildir (pofuduklar hariç)

theyusra
theyusra

16477

1 hafta sonra 11 aylık olacak benimki, dün ölçtüm 4.800 çıktı. evet iriyiz biraz.

cat_expert
cat_expert

12757

9.5 aylık dişi 3.6 kg.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 248 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.977 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR