Yardım !!!

Ceylinalkazan
Ceylinalkazan

1966 Puan

arkadaşlar 1.5 saat önce bir köpek gördüm maltese terrier cinsindeydi tasması vardı ve doğurmak üzere olduğunu gördüm hemen tasmanın üzrindeki telefonu aradım kadına olayı anlattım ama kadın bağrarak küfüer ediyordu bende dayanamadım kapattım 1 2 dakika sonra tekrar aradım açmadı ondan sonra bir ara açtı beni arama o artık benim köpeğim deyil gibi cümleler kurdu bende köpeği terk ettiğini anladım hemen eve aldıma yastıklardan alan oluşturdum ama sürekli ağlıyot göbeğini okşuyorum ama çok ağlıyo ne yapmalıyım??

7 CEVAP

Ceylinalkazan
Ceylinalkazan

1966

Veteriner şimdi gitti sonra tekrar gelirim dedi bütün bebişler doğdu sağolsun anne bize fazlasıyla yardım etti göbek bağını falan o halletti şimdi bebekler anne emiyo ama şunu düşünüyorum anne sütünden kesildikten sonra nasıl sahiplendiricem aklımda hep bu var. bide doğumda bir aksilik oldu ve 1 yavru vefat etti veteriner çok uğraştı ama hani annenin ilk doğumu olduğu için çok amatördü neyse bu konu hakkında daha fazla konuşmaya gerek yok şuan 5 yavru var ve çok tatlılar :) bide 2 3 ay sonra sahiplenmek istiyen olursa mesaj atsın veya daha fazla bilgi almak için

Zeynooo
Zeynooo

4821

Köpekler hakkında hiç bilgim yok ama çok üzüldüm . Bence konuşarak sakinleyirebilir siniz .

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Bildiğiniz bir veterineri arayın hemen

Ceylinalkazan
Ceylinalkazan

1966

Az önce bir tane tane minnoş dünyaya gözlerini açtı veterineri aradım hemen geliyorum dedi bende şuan köpeğin karnını ovuyorum fazlasıyla ağlıyor minderler örtüler falan kan oldu fazla kanaması normal mi ???

KedimVar
KedimVar

119251

Şu an durum nasıl? Karnını sevmeye devam edin. Yanınızda makas, kulak çubuğu olsun ve makası betadinleyin. Eğer annenin ilgilenmediği yavru olursa göbek bağını kesin ve ağzındaki ve burnundaki sıvıları kulak çubuğuyla alın. Kanaması normal.

akitalove
akitalove

19709

3 ay anne sütü emmeleri gerekiyo

Ceylinalkazan
Ceylinalkazan

1966

Zaten biliyorum : ) sadece önceden belli olsun diye söyledim bu arada bebişleer şuan çok iyi .uyuyorlar aynı şekilde annede dinlenmeye çekildi. Aynı şekilde sütten kesilince sahiplenmek istiyenler mesaj atsınlar veya bilgi almak için

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 666 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81435 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR