Tavsiyelerinize Çook İhtiyacım Var. Sokak Köpekleriyle Köpeğimi Nasıl Anlaştırabilirim:(

melisayuksel
melisayuksel

1066 Puan

Merhaba, biz yeni bir semte taşındık burda epey fazla ve büyük köpekler var. Normalde çok insan canlısı çok sevecenler, mahalleli de ilgileniyor aç-susuz vs değiller. Ama ben köpeğimle çıktığımda bize saldırıyorlar. Bir kaç kez esnafın yardımıyla ayırabildik ama çok korkuyorum. Sürekli sürekli birbirlerini görseler alışırlar mı? Bu arada mahallemizin çok şebek bir kangal köpeği var. Geçen gün tanıştılar koklaştılar problem çıkmadı. Ama aynı köpek bugün bize saldırdı. Onun üstüne de gece gezmemizde gene o köpekle karşılaştık ve hiçbirşey yapmadı. Neden böyle davranmış olabilir? Uzun yürüyemiyorum artık kızımla korkudan çok düzenimiz bozuldu. Sokaktakiler de o kadar güzeller ki. Ayrica haliyle onlara da zarar gelsin istemiyorum ve onlara da kiyamiyorum.

8 CEVAP

melisayuksel
melisayuksel

1066

@simbakedi cevap icin tesekkur ederim. Kopek kolejini cok takip ederim kopegime tum itaat egitimlerini onlar sayesinde verdim. Bu olaylar basima gelince de ilk oradan baktim ama egitmenin dedigi gibi gelismedi benim yasadiklarim. O yuzden pek etki alamadim bu konuda

Siyamask
Siyamask

14886

Aklıma 100lü kemik çubukları geldi. Bulunduğum sitede bir köpüş vardı. Staj zamanı üstümde sürekli farklı kedi köpek kokusuyla geldiğim için beni tehdit olarak görüyordu direkt :D her eve dönüşte o çubuklarını vere vere alıştırmıştım. Deneyebilirsiniz yürüyüşlerde :))

melisayuksel
melisayuksel

1066

Tesekkur ederim cevap icin, ama bu sefer de mama kavgasina sebep olabilirim galiba. Benim kopegim sokak kopeklerinden korkuyor ama konu mama oldugu zaman gereksiz sinirleniyor. Yani ben onlara kemik attigimda onlardan once benimki sinirlenecek:) kopegim yokken yapariz o isleri:)

simbakedi
simbakedi

136205

köpek koleji dite bir youtube kanalı var, oradaki bilgiler yardımcı olabilir. evet elinizdeki ödül maması başınıza dert açar yüksek ihtimal. özellikle sokakta köpeğinize ödül vermemeniz söylenir hatta başka köpekle arasında kavga çıkar diye.

Gitaradam
Gitaradam

1461

Kızınız kısır sanırım. Kısır olduğu için diğer erkek köpekler onu erkek sanıp rekabet kurallarını uyguluyorlar bence. Ya da tersi bilemiyorum. Ama sokak köpeklerini görünce tepki vermemeli köpek sahibi tedirgin olmamalı.

Gitaradam
Gitaradam

1461

Ha bir de bir süre sonra alışıyorlar. Bizde böyle oldu en azından aşağıdaki parkta..

Gitaradam
Gitaradam

1461

Son olarak, Köpek koleji yerine bunu tavsiye ederim: https://youtu.be/CSXRcjuUAzc

melisayuksel
melisayuksel

1066

@gitaradam cevap icin tesekkur ederim. Evet kopegim kisir. Sokaktakiler de kisirmis. Benim onceden yasadigim yerdekilere alistirabildim ama onlar buradakiler kadar hircin degillerdi. Videoyu izleyecegim. Umarim ise yarar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 434 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81957 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR