Felicia Hipoalerjenik Kedi Maması

bhatice48
bhatice48

285 Puan

merhaba 4 aylık scottish fold kedime nd morino balıklı kullandım sonra acanaya geçtim fakat veteriner kanada bolgesindeki hayvanlara daha uygun olabilecegini ve ileride belki sıkıntı cıkarabilecegini soyledi. tekrar mama arayışına geçtim felicia hipoalerjik kuzu etli yavru kedi mamasını buldum fakat hipoalerjenik mama nedir? her kedi için kullanılabilir mi? sakıncası var mı? bilgilendirir msiiniz?

10 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Veterinerinizin söylediği acana konusunu çok anlamadım biz kullanıyoruz bütçem yettikçe almaya çalışıyorum bence çok başarılı bir mama. Felicia orta segmentte bir türk markası, hipoalerjenik ama her kedi kullanabilir diye biliyorum yani veteriner maması değil sonuçta. Benim pek tercih edeceğim bir marka değil açıkçası aynı fiyat bandında daha kaliteli mamalara yönelirdim. Yada içerik olarak bonachiboyla çok benzerler zaten aynı firma üretiyor belki ona da bakabilirsiniz.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Kullanıp memnun olanlar da çok gördüğüm kadarıyla ama memnun olmayanlar da var haliyle

CalicoMia
CalicoMia

4593

Bir dönem kullanmıştım tüy dökülmesi inanılmaz azalmıştı güzel bir mama fakat içeriği pek hoşuma gitmediği için nd ye geçmiştim o da çok pahalanınca sanabelle almaya başladım ama o da çok pahalandı ne yapacağım bilmiyorum

theyusra
theyusra

16477

veterinerler mama üzerine eğitim almazlar, ne dediğini dinlemeyin ve acana kullanmaya devam edin. acana ile felicia karşılaştırılamaz bile. ayrıca kırmızı et kedilerin beslenme zincirinde yok o yüzden ben olsam tercih etmezdim.

Lils
Lils

125528

Felicia Türk markası ve içerik olarak çok kaliteli değil. Acana ve nd uzun süre kullanımda sıkıntı yapabilir. Proplan ya da matisse bakabilirsiniz.

Bizde yumuşak ve kokulu kaka olmuştu yani kaka yumuşakla ishal arasındaydı bu yüzden bir daha almam sanırım

Palyaco
Palyaco

218519

Orta segment bir mama gluten olmayışı guzel bizde scotish fold sahibiyim bizde exclusion mama cok iyi geldi 10 aydır kullanıyorum İtalyan mesai bozitada tavsiyemdir exclusion veya bozita natures verty bu mamaları kullanin

Willy-Wonka
Willy-Wonka

5558

İçerik çok iyi değil. Hipoalerjenik olmasının nedeni içeriğinde taze et bulundurmaması sadece proteinlerinin bulunması. Bu yüzden tavuğa vs alerjisi olduğunda bir reaksiyon göstermiyor.
Ben de kedimi ilk sahiplendiğimde almıştım denemek amaçlı fakat tüyleri sağlıksız gözüküyordu ve de kuzuluyu assla yediremedim. Fiyatları da oldıkça arttı. Sanabelle öneririm

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Bir ara kullanmıştım iyi gelmişti . Tavsiye ederim

Scotishlere çok iyi geldigi söyleniyor felicia sonsuz güvenin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 557 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81133 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR