Kedim Çok Isırıp Tırmalıyor

MinelG
MinelG

12959 Puan

Arkadaşlar 2 aylık dişi kedim sürekli elime ve ayağıma saldırıyor.Oyun mu yapıyor dişleri mi kaşınıyor yoksa benden hoşlanmıyor mu Anlamadım.Asla sıkarak sevmedim o istemediği sürece üstüne düşmedim.Küçük olduğu işin dişleri mi kaşınıyor? Her yerim çizik içinde.Bazı sitelerde suratına su püskürtün falan yazmışlar ama asla böyle bişey yapamam.Kollarım harita gibi oldu ne yapmam gerekiyor.Bu büyüyünce de devam eder mi,nasıl vazgeçilebilirim?

7 CEVAP

killpop
killpop

229

Aynı sorun bende de 2.5 aylık kedimde. Aynı soruyu da sordum 1-2 hafta önce genel olarak şu anda küçük ve oyun çağında olduğu için çok hareketli olduğu ısırma tırmalama bunları oyun olarak yaptığını büyüyünce sakinleşeceği söylendi. Bakalım, bekliyoruz.

MinelG
MinelG

12959

Teşekkür ederim :) bekleyelim bakalım

Ozzge
Ozzge

7249

Fazla el kol hareketi yaparak sevmeyin , sakin hareketlerle oynayın.ısırıp tirmaladigi zaman hayır diyip oynamayı bırakın.İstediginiz gibi davrandiginda sevin aferin diyip ödüllendirin mümkünse .evet yavru oldulari için yapıyorlar ama önüne gecilmezse hep bu şekilde oynamaya devam edecektir.Sizin bu huyu ona biraktirmaniz gerekir

Ozzge
Ozzge

7249

Onunla oynarken elinizde hep oyuncak vs birsey olsunki ona odaklansın,sizin ellerinize dikkat kesilmesin

Friolero
Friolero

12756

Benim kedim 5 aylık hala bıraktıramadık ısırma huyunu. Sanırım küçükken dayamayıp abartılı sevdiğim için böyle oldu.

Bizimkide oyle ama bizimki olayi abartti eve yabanci kediler gelince artik can yakmak icin saldiriyor ama burnunun ustunu seviyorum bir suredir sakinlesti ama arada hircinlasiyor

MinelG
MinelG

12959

Arkadaşlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim hepsini deneyeceğim.Aslında çok sakin seviyorum böyle yaptığı zaman oynamayı kesip hayır diyorum elimi çekmeme rağmen elime atlamaya devam ediyor.Ödüllendirmeyi denemedim bunu deneyeceğim :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 690 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR