Kısırlaştırma Sonrası Yaşadıklarımız

opulgat
opulgat

166 Puan

Kısırlaştırma operasyonu sonrası Pro plan kitten tavuklu mamadan pro plan hindili kısır kedi mamasına geçtik. Bir süre sonra kaşlarının üzerinde yaralanma ve tüy döküntüsü olduğunu fark ettik. Gıda alerjisi mi veya mantar mı emin olamayıp veterinere gittik. O da takip edelim diyerek gıdadan olabileceğini söyledi. Sizce ne olabilir.


5 CEVAP

Ozlemcakil
Ozlemcakil

11639

Selam gecmis ben kisirlastiktan sonra acana indoor ve brit ordekli karisik veriyorum tuyleri iyi durumda icerifinde ..unu olan mamalardan ben uzak duruyorum bir de protein orani benim kullandiklarimda % 30 civari , kisir kedide yuksek protein iyi mi kotu mu bir bilgim yok , ist.anadoluvyakasindaysaniz feneryolunda ata veteriner var aşiri derecede tavsiye eserim fiyatlari uygum ve gereksiz mudehale yapmadilar hic

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Proplan mamalarında sorun mu var anlamadım royal de devam eden şikayetlerimiz proplana geçince tekrarlayıp devam etti aynı durum bizde devam ediyor kulak bölgesinde komple tüyler döküldü veteriner son çare mama dan ötürü olabileceğini söyledi.

theyusra
theyusra

16477

tüy sağlığı destekleyici mamalar ve takviyeler kullanmayı deneyin. veterinerinizden deri ve tüy sağlığı destekleyici ense damlası isteyebilirsiniz tamamen bitkiseldir, ben ağustosta tanesini 50 liraya alıyordum, yaklaşık 4 5 defa uygulanması gerekiyor ama biz hızlıca etki gösterince 2. seferde bitirmiştik siz de ona göre karar verebilirsiniz.

Mama geçişinden olması muhtemel ya da mantarsa eğer bağışıklığın düşmesinden ve stresten olabilir. Ama mama geçişini vurgulamışsınız alerji olma ihtilamali gerçekten yüksek. Geçmiş olsun. Mantar veya alerjiyse eğer yanlış tedavi uygulanmamasına dikkat edin. Çabuk yayılabiliyorlar.

Burada daha tecrübeli arkadaşlarımız var. Size yardımcı olacaklardır çok geçmiş olsun.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 327 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80746 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR