Kedim Tuvaletin Kapağını Yalıyor

kitirkurabi
kitirkurabi

897 Puan

Yani soru komik oldu böyle okuyunca ama durum benim için komik değil :D Kapağını tutup kaldırdığımız yerleri yalıyor. Hayır yemek de kokmuyor, tuvalete de bir şey dökmüyoruz, niye yapıyor bunu nasıl engel olunur bilemiyorum.


Çamaşır suyu+ yüzey temizleyicii+su karışımını bi şişeye koyup günde 4 defa yaladığı yerlere, çöpe ve tuvalet temizleme fırçasına sıkıyorum ama sonuçta bunlar uçucu maddeler de olsa ve sıkar sıkmaz yalamadığımdan emin de olsam içime sinmiyor.


Bu yalama durumuna nasıl bi çözüm bulabilirim? Evimize geleli daha 1.5 hafta oldu, yavru erkek kedi :)

5 CEVAP

Elma sirkeli suyla silin en son. Camasir suyuna degisik bi sevgileri var.

aslihan_e
aslihan_e

128394

Kediler çamaşır suyu kokusunu severler. Oraya bıyıklarını sürüp kendi kokusunu geçiriyor sonra da tekrar gelip kontrol ediyor da olabilir. Kendi kokularını da seviyorlar çünkü, gelip yalıyorlar sonra. Bizim kediyi tasmayla bahçeye çıkarıyorum bazen başka kedilerin bıraktığı kokuları bile yalamaya çalışıyor. Orda sizin elinizin kokusunu da bir koku olarak bulup yalayabilir o ihtimal de var.

nnyancatt
nnyancatt

1347

sinirlerim bozuldu kahkaha attim ya hahahahaah neden boyle bu hayvanlar
kopek sahipleri mama onerisi, tuvalet egitimi falan sorarken kedi sahipleri "kedim helva gorunce tuylerini dikip miyavliyor" gibi seyler paylasiyor :D

NorthNight
NorthNight

16576

Çamaşır suyu amonyak içerir, kedilerin dışkılarında da amonyak var. Bu yüzden bu kokuya hassaslar. Çamaşır suyu içermeyen tuvalet temizleyicileri kullanın yalama davranışından zamanla uzaklaşır. Ben viking markasının tuvalet temizleyicisini kullanıyorum vegan ve çam kokusu var. Gayette güzel temizliyor.

pablopicasso
pablopicasso

117031

Sirke ile silin, alem bunlar🤣🤣


Bir kaç kez yine denerse, limon kolonyası yada turunçgil içeren bir kolonya damlatışmış pamuk yada tuvalet kağıdı bırakın. Yada turunçgil yağlarından tuvalet kağıdınıza damlatın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 278 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80732 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR