Acil, Kedimin Bir Sürü Sorunu Var

Holylolly
Holylolly

803 Puan

Merhabalar arkadaşlar bir ay önce dünya tatlısı bir kedi sahiplendim. Kedim ilk geldiği hafta halıya kakasını yaptı. Veterinere sorduğumda stres yaptığını ve kum kabının uzakta olduğunu söyledi. Bugün yine kakasını halıya yaptı fakat bu kez kum kabının hemen yanına yaptı. Kedim aşırı bağımlı bir kedi yanından 2 dakika bile ayrılmıyorum tüm evi miyavlamasiyla yıkıyor ve en sonunda böyle kakasını yaparak beni protesto ediyor. Bir kakasıni yaptığında bazen poposundan kan geliyor. Kan kakasinda değil poposunda oluyor hemen 5 saniye sonra akıyor. Bunun için veteriner hekimim yaptığı incelemeler sonucu sarımsaklı yoğurt önerdi fakat yine poposundan arada kan gelmeye devam ediyor. Yanından ayrılmıyorum korkudan. Uyku düzenim bozuldu benimle bir yatıyor benimle bir kalkıyor. Onu canımdan çok seviyorum ama çok çaresiz kaldım lütfen bana yardım edin ne yapacağımı artık bilmiyorum.

6 CEVAP

gokhansultan
gokhansultan

13926

Kedim Zeus'ta (evlendikten sonra yeri değişmesin stres olmasın diye babamlarda kaldı) kum kabının çevresine kaka bırakıp protesto eden miniklerden 9 yaşında hiç değişmedi huyu. Yalnız kalınca yada o oyun istediğinde oynamayınca hemen isyan bayrağı çekiyor. Hiç çözüm bulmaya çalışmadık, onun yerine hayatımızı ona göre endeksledik. Ama bahsettiğiniz kan konusunu sevmedim, başıma gelse gitmedik veteriner bırakmazdım farklı hekimlerin görüşlerini alırdım yerinizde olsam. Ben ilaç taraftarı biriyim. Yapışacak tüm testleri yapıp tam teşhis koyup ilaç veren bir veteriner bulmaya çalışırdım.

Kediniz disi mi? Kan kaka yaptigi yerde degilde vajinada olabilir. Kani gordugunuz yerr bakin. Kaka yaptgi yerde olsa kakada da olur diye dusunuyrm. Bir de baska bi vete gidip testler yaptracaksanix cok artti fiyatlar bunu bilerek gidin. Once bi bakin kan neresinde oluyor.

Holylolly
Holylolly

803

Yanıtınız için çok teşekkür ederim. Demek ki kakayi huy haline getiriyorlar çok tuhafıma gitmişti benimde. Kedilerin çok titiz olduklarını okumuştum çünkü.

Holylolly
Holylolly

803

Merhabalar kan poposundan geliyor bizde çok şaşırdık veteriner dediki kılcal damarları zorlanıyor falan. Bağımlılığı hakkında ne yapabilirim bu arada

betulbakioglu
betulbakioglu

13684

kan önemli birkac veterinere daha gorunun ishali veya kabizi var mi?

Holylolly
Holylolly

803

Veterinerle konuştum mama değişikliğindenmiş yeni mamanın üzerinden 2 ay geçmesini tavsiye ediyor. Ve hareketleri davranış bozukluğuymus. Terapiye gideceğiz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 323 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81763 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR