Sokağa Birakmak İstemiyorum.

Miyuv
Miyuv

34436 Puan

Annesiz olup 1 aylikken bana getirilmis bi kediyi 2 aylikken sahiplendirdim 2 haftaya sonra ben bakamiyorum vs bahanelerle geri geldi. 2 hafta baska bir arkadasta gecici misafir kaldi. Bu surecte ilanlar acildi her yerde herkese haber saldik yuva bulmak icin cikmadi.gene bu sure icinde ben aldim kediyi tekrar ve kedi suan 3 ayi gecti 4 aylik olmak uzere. 3 sahiplendirme daha gecti basindan benimleyken ve bu ralardan geri gelme sebebi tislamasi hirlamasi saldirgan tutum sergilemesi oldu.tabiki geldiginde bize karsi eskisi gibi gayet normal oluyordu.bu kaldigi son 3 yer disinda yani ben,arkadasim ve ilk sahiplenildigi evde asla boyle bi tutum sergilemedi. Zaten o son 3 yeri bile zor bulmustuk suan hic arayan yok zaten olsada insanlar 1 gun zor dayaniyo getirmek istiyo.diyemiyosun ki alisir bi iki hafta hele bi kalsin.. Zaten eminde olamiyorum alisir mi boyle yapan bi kedi insanlar zaten tahammulsuz. Evde de annem istemiyor 3. bi kediyi ama asil sorun evde 2 kedim var ve asla karsilastiramadim serbestce. Cok kiskanc kedilerim arada cam varken dahi canavar kesiliyolar oburune maalesef.yanlarina koysam parcaliycak gibiler ayni. Kapali balkonumuzda yatip kalkiyor.gun icinde yanimiza baska odalara da aliyoruz obur kedilerle ayri tutarak.Yoksa eve alistirmaya calisicam ama o yolda kapali gibi.uzerine bi kedim de astim ve son zamanlar cok artti krizleri.sebep olarak bu 3. Kedi olabilir mi diye de dusunuyorum artisa. Son care disariya birakmak deniyo ama ben bunu yapamiyorum cok caresiz kaldim. Kedi cok atik masallahi var birakcak olsam birakcagim yerde kedilere bakiyoruz da kampuste.. Bi yandan diyorum birakmak icin en dogru yas gibi kedi de zaten pisirik degil refleksleri iyi vs. tutmaya devam ettikcs kotuluk mu yapiyorum daha cok uzatip sureyi diyorum. Bi yandan da disaridan cok kucukken geldi alisamaz vs. Kis da geliyo.yilirm elvermiyo disariyi hic bilmiyo. Kisi atlatsa bu sefer iyce buyuycek eve iyce aliscak..ama boyle de zaten elim gitmiyo o zamanda gitmiycek.

9 CEVAP

Zeynooo
Zeynooo

4821

Çok üzüldüm . Dua etmekten başka çare kalmamış gibi ve sanirim size alışmış . Umarım onu herşeyi ile çok sevip iyi bakacak biri çıkar . Vicdansizlik yapmadığınız için tebrik ederim.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Onun ağzından yazın. Çok fotoğraf çekip en sevimlilerinden koyun. Şirinliklerini anlatın.
"Merhaba, ben ..."
Kısa süre sonra 4 aylık olucam. Artık büyük bir çocuğum. Kardeşlerim beni görünce sanırım biraz tedirgin oldular. Annem bana zarar vermelerinden korkuyor. Benim yeni yuvam olur musun? Söz veririm seni çok seveceğim. Sen üzülünce neşelendiririm. Tamam, biraz yaramazım. Ama sonuçta çocuğum ben değil mi?" Gibi olabilir.

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Annemi çok seviyorum, ondan ayrılmak beni üzüyor. İlk başta sana karşı kötü davranırsam özür dilerim. Merak etme, sana da zamanla anneme bağlandığım gibi bağlanırım. Sen yeter ki beni sev, hiç bırakma. Tamam mı?
Yazabilirsiniz

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Sahiplendireceğiniz kişinin tecrübesine bakın.

Miyuv
Miyuv

34436

Guzel yazmissiniz bir de bunla deneyeyim. Fotograf konusunda zaten size katiliyorum hep oyle fotolar koymaya calisiyorum. Cok etkili oluyo gercekten. Peki yabani davranmasina ne cozum bulacagim alisir mi dersiniz yeni bir yere bi kac haftaya. Insanlara bastan soylesem bi dert soylemesem bi dert. Soylemem gerektigini dusunuyorum boyle kabul etmeliler tabii yarisi vazgecicek arayanlar olsada..ama kandiramam zaten geri gelir gene.

Miyuv
Miyuv

34436

Peki tesekkur ederim yazi yardiminiz icin insallah bi yuva bulur..

Miyuv
Miyuv

34436

Baya da uzun yazmisim. Umarim sacmalamamisimdir oyle bi hizla yazdim ki herseyi de anlatmaya calismak istedim durum anlasilsin diye. bi fikir ariyorum bi yol. Simdiye kadar devamli annesiz ya da zorda kalmis yavrulari sahiplendirdim 2 yildir devamli. Bu da bu yaz 15. Falan bu sanirim. Hic sahip bulamadigim olmamisti. Boyle bi sorun ilk defa yasadim gittigi yeri bu yasinda bu kadar yadirgayan saldirgan olan falan. Sokaga birakmadim hic zorunda da kalmadim. Gene boyle bisey dusunmek istemiyorum.lutfen bi akil verin varsa :((

Miyuv
Miyuv

34436

Sahiplendircek kisi olsa tecrubesine bakicsm ama yok cikmiyo ki. Yani ciksinda tecrubeden cok iyi birileri mi vicdanli mi diye bakiyorum gerisi gelir diye. Keske ciksa

Miyuv
Miyuv

34436

Aynen alisti ama cok cabuk alisti ya benim disimda iki yerde toplam 1 ay kaldi sorun olmadi. Ona ragmen bize alisti hemen baska yeri kabullenemiyo :(

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 772 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 90.995 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR