Kız ? Erkek ?

Bullefprof
Bullefprof

2873 Puan

Anket

Kız al
(9 oy)
Erkek al
(8 oy)
Toplam (17 oy)

Tavşan alıcam cuma günü kız veya erkek fark etmez sanırım,değil mi . Davranışlarında filan cinsiyetten bir degişiklik olur mu ?

9 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Ben hem erkek hem dişi besledim. 3 tane erkeğim, 2 tane dişim oldu. Hiçbir şey fark etmiyor. Tabi ben sadece 3 ay baktım. Kızgınlık dönemlerini bilemiyorum. Erkekler kedilerde de olduğu gibi koku bırakıyorsa dişi al bence.

Bullefprof
Bullefprof

2873

Teşekkür ederim bilgilendirdiğin için. :-) çiftliğiniz filan mı vardı 100 tavşan ne :-D

akitalove
akitalove

19709

Erkek al

goknur
goknur

18247

Benim babamin ortalama 100 tane tavsani vardi :) kiz erkek hic farketmez bu konuda ama erkekler biraz daha asabi baba rolu oynayabiliyorlar daha boyle agir basli olabiliyorlar. Tavsiyem hem disi hem erkek almaman cunku tavsanlarin kizginlik donemleri olmaz. Onlar her an isi piririrler kizginlik donemlerine ihtiyac yoktur. Kucagina alirkende arka ayaklarina dikkat et zira eger sinirlenirlerse arka ayaklari onlarin silahidir geriye dogru percimleyip kolunuzda ciddi bir yaraya neden olabilir.

aslihan_e
aslihan_e

128190

Çiftlikleri olmasa bile tavşana eş alınca 1 yılda doğurup 100 tane oluyorlar. Sen sen ol alacağın tavşana eş alma :) Bizim tavşanlarımız 100 tane olmuştu. Uzun süre tavşan besleyen biri olarak erkek almanı öneririm. Kızlar biraz fena oluyorlar :) Isırabiliyorlar yani. Erkekler ayrı bir tatlış oluyorlar. Ancak kızların ayrı bir asilliği var. Tavşanlar çok akıllılar. Tuvalet yerleri belli oluyor ve hep oraya yapıyorlar. Ama çok yapıyorlar. Bahçeniz yoksa uzak durmalısın. Sanıldığının aksine bizimkiler havucu hiç sevmezdi. Marula bayılırlardı. Sürekli de açlardı. Üremesinler diye iki tane erkek almak da çok riskli. Birbirlerini ölümcül şekilde yaralıyorlar. Kız ya da erkek olması değil de huyu çok önemli. Kimisi sevilmeyi hiç sevmez. Kimisi de kucağınızdan inmek istemez sürekli yalar. Ayrıca alınca asla birinin onu kulağından tutmasına izin vermeyin. Kulakları çok hassastır. Başlarına kötü bir şey gelince de viiiik diye bağrıyorlar.

Bullefprof
Bullefprof

2873

Çok güzel bir bilhilendirici oldu gerçekten . Ve iki tane alacağız o zaman 2 tane erkek almak riskli o zaman kız mı alalım ay kafam patlıycak

goknur
goknur

18247

Secim sizin :) ama dedigi gibi cok cis ve kaka yapiyorlar cesme acmissin gibi yani o derece :D bizdekiler hollanda lobuydu sinirlenince hiril hiril ses cikartiyorlar ve dedigi gibi hep aclar kisa surece iyi beslenmeyle cok tombik olabiliyorlar ne aldiniz bende cok merak ettim :) marul ispanak salatalik ve sutlu tahilli yemleri cok severler benim babam onlara ineklere verilen bir yem var kurt kurt cok besleyiciymis icerisinde misir aycekirdegi bir suru sey barindiriyor onlardan yediriyordu allah ki ne yemek oluyordu :))

goknur
goknur

18247

Bir kerede 15 ila 25 yavru yapabiliyor bir disi gogsunden tuylerini yolup yavrularini orada gizliyor ve asla onlara dokulmasini istemiyor ta ki onlar kendi baslarinin caresine bakana kadar yoksa hicbirini istemiyor ve olduruyor erkek olanlarda cok buyuyor disilere gore nereden baksan 50 cm felan oluyorlar herhalde bizim erkegimiz bir taneydi ama saldigimizda butun kediler korkup kaciyordu rahat 10 kg vardi herhalde :)))

MISRA160
MISRA160

103022

KIZ ALIRSAN ÇİFLEŞTİME HAKKINDA VARDIR

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 911 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79893 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR