Soru Değil Uyarı!

nefeskedi
nefeskedi

10117 Puan

Tr__ol'da Zoo satıcısından nd kinoalı mama aldım. Soru cevap'ta son kullanma tarihi mayıs diyordu. Ben de daha önce bir sorun yaşamadığım için gelince paketi açtım kavanoza doldururken tarih gözüme çarptı. 25 Şubat yazıyor son kullanma tarihi. Paketi açmasam iade edebilirdim ama açtım maalesef. Başkaları mağdur olmasın diye yorum yazdım ama reddedilmiş, üstelik söylediğim en kötü söz yalancılık olabilir. Sizler dikkatli olun arkadaşlar.

6 CEVAP

teddybal
teddybal

123878

Belirli kelimeleri var bunların hakaret olmasa da reddediyorlar, mesela hb'dan kum almıştım yırtık geldi bunu yoruma yazdım reddettiler, hiçbir cümleyi değiştirmeden sadece yırtık yerine patlak yazdım yine reddettiler, kesik yazdım reddettiler, delik yazdım reddettiler, en son şöyle dedim paketin üstündeki "açılma"dan kum akıyordu :D Bunu kabul ettiler. Az değiller olabilecek şikayetleri fark edip o kelimeleri direkt reddetmeye odaklanmışlar, ne kadar çirkin..

Renklipati
Renklipati

140143

Şimdi o parayı hak ediyormu o satıcı kul hakkını nasıl ödeyecek..işi görülsün yeterki mağdur olanlar umurunda değil, haram para oldu ona yesin doysun bakalım acı acı çıkar ondan nasılsa

nefeskedi
nefeskedi

10117

Evet ben de o kısmı silip hiç şikayet etmiyormuş gibi düzenledim, kabul edildi :) görenler almasın en azından

nefeskedi
nefeskedi

10117

Aynen ben de şikayet olarak tepkimi belirttim. Ucuz da değil ki mamalar sokağa dağıtayım bitsin hemen diyemiyorsun. Kedim alerjik zaten kısıtlı mama tercihimiz var, bir de skt ile mi uğraşacağız.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Çok üzücü bir durum geçmiş olsun kimseye güven olmuyor aldığımızda açmadan paketi her şeyini kontrol etmek gerek.

Lils
Lils

125528

Nd 1.5kg iade garantili %10 dan az kullanıldıysa iade edin kesinlikle

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 465 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 6 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80516 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR