Kedinizin Kum Kabını Nasıl Ve Ne İle Temizliyorsunuz ??

oykuyildiz
oykuyildiz

13855 Puan

Kum kabını hangi ürünlerle ve ne sıklıkla yıkıyorsunuz arkadaşlar ?

22 CEVAP

gokhansultan
gokhansultan

13926

Ben kum kabı için poşetler var onu kullanıyorum. İlk defa hafta sonu değiştirdim kumu kabı pırıl pırıldı. Tavsiye ederim size de.

Midnightoil
Midnightoil

1127

Biz Koroplast'ın kedi kumu torbalarından kullanıyoruz. Malzemesi zaten kalın altına, tuvaletin zemini şeklinde kestiğim kartonu koyup üzerine torbayı geçiriyorum böylelikle kalın bir tabaka oluyor kabın dibinde. Ayda 1 kere kumu ve torbayı tamamen yeniliyorum, bugüne kadar alta hiçbir şekilde pislik aks etmedi o yüzden tuvalet kabını hiç yıkamıyorum sadece sade sulu bezle siliyorum değişim esanasında.

beyzathemoc1
beyzathemoc1

118037

Çamaşır suyu aşırı zararlı


Vikingin temizlik ürünlerini kullanıyoruz biz evde kimyasal içermiyor sabun yer temizleyici vs sabunla kum kabını yıkıyorum süngerle her gün günde birkaç defa kürekle temizliyorum ayda bir kabı yıkıyorum bazen biraz daha geç çünkü pelet hiç batırmıyor kabı

diablerose
diablerose

119757

iyice duruladiktan sonra sabun da olur camasir suyu da. bol bol duruladiginizdan emin olun.

Beyaz sirkeyle yıkıyorum ben

gece18
gece18

13005

Çamaşır suyu kesinlikle kullanmayın.

teddybal
teddybal

123878

Yıkadıktan sonra bir süre balkonda havalandırın kapları, kuru bile olsa hemen kumu boşaltınca o koku hapsoluyor, bu da solunum yollarında tekrar tekrar maruziyetten sonra hasar oluşmasına neden oluyor, yani bir kere de olan olmuyor kümülatif etkiyle oluyor. Kapalı kaplar daha fena malesef, dikkat etmek lazım.

Midnightoil
Midnightoil

1127

Bu arada her gün kabı bizde pisliklerden temizliyoruz, bu çok önemli.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Ben kumu değiştirdiğim zamanlarda yıkıyorum bu da 30 40 günde 1 e denk geliyor. Arap sabunu yada sirke bazen de ikisini beraber kullanıyorum. Kesinlikle çamaşır suyu kullanmayın hatta çamaşır suyunu evinizde de kullanmayın gereksiz bir kimyasal.

oykuyildiz
oykuyildiz

13855

Bende de var o poşetlerden ama rahat etmiyor

gokhansultan
gokhansultan

13926

Hmm o zaman ben olsam ayda 1 yıkardım kum kabını ama belki daha az veya sık yıkamak gerekiyor olabilir o konuda fikrim yok maalesef. Yıkarken de kesin çamaşır suyu kullanırdım

gece18
gece18

13005

Ben kum kabına poşet kullanmıyorum. Yıkıyorum pırıl pırıl oluyor. Ayda 1-2 kez yıkıyorum kum kabını. Temizlemesini de çok sık yaparım kumunda asla dıskısını idrarını bırakmam. Artık nasıl alıştırdıysam fazla dıskı oluncada wc’sini yapmıyor. Titiz oğlumuz.

oykuyildiz
oykuyildiz

13855

Ben her gün temizliyorum kumunu . Kum kabını ve kabın olduğu bölüm ebeveyn banyosunu kullanmadığım için orda duruyor kabı ve duşuda hep sirkeyle yıkıyorum genelde .

cat_expert
cat_expert

12742

30-40 günde bir tüm kumu boşaltıp sıvı arap sabunu ve sıcak su ile yıkıyorum ve temiz kum koyuyorum. Günlük temizliği zaten söylemeye gerek yok.

hazal11
hazal11

779

ben ayda bir kumunu tamamen bosaltip normal kullandigik dus jeliyle veya sabunla sicak su ile yikiyorum camasir suyu sakin kullanmayin bize bile zararli ondan sonra iyice kurulayip temiz kumunu koyuyorum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 711 Görüntüleme
  • 22 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81821 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR