Kedi Tüy Dökme

Fatmacakir
Fatmacakir

754 Puan

Arkadaşlar merhaba, kedimi 1 ay önce evlat edindim ve ilk başlarda neredeyse hiç tüy dökmüyordu. Hatta şaşırıyordum bu kadar az dökmesine. Ama son 1 haftadır falan çok tüy dökmeye başladı. Her gün tarıyorum sahiplendiğim günden beri ama hiç bu jadar döktüğü olmazdı. Royal canin yavru kedi maması kullanıyorum. 9 aylık erkek bir evladım var. Acaba mevsimsel olabilir mi yoksa mamasından dolayı mıdır. Çünkü geldiği evde Felicia mama yiyormuş. Malt macunu da kullanıyorum. Sizce neden böyle oluyordur ?


4 CEVAP

Warriorsans
Warriorsans

133985

Yeni geldiği için stresten kaynaklı olabilir yada mamada etkilemiş olabilir. Şansta da bir türlü geçiremediğimiz bir tüy dökülmesi var royal canin sensible mama kullanmaya başladık o bozdu tüm tüy sağlığını sonrasında da toplamaya çalışıyoruz işte. Royal canin önereceğim bir marka değil hiç.

iremm66
iremm66

3128

mama ne kadar iyi olsada kedilerimizin o mamaya karşı alerjisi olabiliyor mama degisikligi yaparak gozlemleyin bence

Fatmacakir
Fatmacakir

754

Teşekkür ederim cevaplarınız için, umarım mama değişikliğinden sonra düzelir oğluşum 😊

Gizem8822
Gizem8822

110952

Bende royal canin kullanıyorum ayrıca gimcat multivitaminini ve maltını kullanıyorum. Bu aralar tüy dökümü arttı önceden yok denilecek kadar tüy dökümü oluyordu. Kedim 6 aylık tüy değişimi yaşıyor olabilir mi? O yüzden mi fazlalaştı tüy dökümü?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 246 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80543 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR