Beni Çok Endişelendiren Bir Konu Hakkında Düşüncenize İhtiyacım Var.

Esims
Esims

4941 Puan

Arkadaşlar kedimi en yakın zamanda kısırlaştıracağım ama 4 günde bir sürekli kızgınlığa giriyor. (Öğrenci olduğum için kısırlaştırmasını ister istemez aksatıyorum.) beni asıl endişelendiren durum kedimin çişini yatağıma ve tuvaletinin yanına yapması. Acaba bilerek ya da istemeyerek yaptığı çişin kızgınlıkla bir alakası var mı? Normalde hiç dışarı bilerek çiş yapmaz. Fikri olan var mı?

8 CEVAP

Ranackmk
Ranackmk

717

Kediniz dişi mi erkek mi

Esims
Esims

4941

@Ranackmk Dişi kedim

NorthNight
NorthNight

16576

Kedim dişi, kısırlaştırmadan önce kızgınlıkta çiş vukuatı yaşıyorduk. İş güdüsel olarak ben burdayım çiftleşmek istiyorum deme şekli. İşediği bir eşyayı gözden çıkarın kumunun yanına bırakın kokuyu oradan alsın oraya yönelsin. Siz yıkadıkça kokusu gittiği için yeniden yapmaya meyillenecek. 9.gününde kısırlaştırdık biz sorun yaşamadan zaten ortalama bir hafta sürüyordu kızgınlığı.

Ranackmk
Ranackmk

717

normalde dişi kediler koku bırakmaz ama kısırlaştırılmazsa veya çiftleştirilmezse zamanla kızana girme süresi sıklşıp koku bırakma yapabilir. Sizin kediniz de çok sık kızana girdiği için büyük ihtimalle bu yüzdendir. En yakın zamanda kısırlaştırmaya çalışın çünkü kızana girme aralığı çok daralmış. Rahim içi iltihaplanması gibi bir hastalığa yol açabilir. Eğer bu kadar sık kızana girmiyor olasydı ya da kızanda olmasaydı şu an büyük ihtimalle idrar yollarında bir sorun var diye düşünürdük. Dururp dururken kum dışında bir yere idrar yapmazlar. Kum kabından başka yere idrar yapması benim bir sorunum var demek.

hazal11
hazal11

779

disiler de isaretleyebiliyor erkeklere ozgu bir sey degil gayet normal kziginliktan dolayi yapiyor benimki de kisielastirmadan once yapiyordu

hazal11
hazal11

779

disiler de isaretleyebiliyor erkeklere ozgu bir sey degil gayet normal kziginliktan dolayi yapiyor benimki de kisielastirmadan once yapiyordu

Palyaco
Palyaco

218519

Bizimde 11 aylıkken erkek kedim 2 kere işaret bıraktı kisirlastirdim 6 ay oldu hiçbir sıkıntı yok artık

edmrcglu
edmrcglu

12695

bence daha fazla ertelemeyin kızgınlık mesafesi çok kısalmış

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 240 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81025 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR