Kedimin Gözü Bulanık

Merhabalar, 2 gündür kedim sağ gözünü hafifçe kısıyor ve bazen hiç açmıyor. Bugün hafiften bulanık olduğunu farkettim. Pamuk ve siyah çay kullandım şimdilik, yarın erkenden veterinere götüreceğim. Bu durum hakkında bilgisi olan var mı? Neden oluyor?
Taurin içeriği olan iki vitamin takviyesi ve hills marka ton balıklı kuru ve yaş mama tercih ediyoruz yarına kadar bir tavsiyeniz varsa yardım ederseniz sevinirim. Veterinere götürün demenize gerek yok zaten götüreceğim.


4 CEVAP

emreovec
emreovec

12921

Muhtemelen şu olmuştur demek biraz zor ama doğru yapıyorsunuz. Veterinere gidene kadar gözü temizlemek ve steril tutmak mantıklı olan. Bu belki katarakt başlangıcı da olabilir. Sıradan bir göz enfeksiyonu da. Hastalığı bilmeden şu nedendir demek biraz mümkün olmayacağından, veterinerin diyeceğini beklemeniz mantıklı olan.

Teşekkür ederim cevabınız için

edmrcglu
edmrcglu

12695

bizde de olmuştu fazla çiğ balıktan zehirlenme sonucu damlayla iki günde geçmişti sizinki de umarım öyledir hemen atlatırsınız 🙏

Warriorsans
Warriorsans

133985

Çayla temizlemeniz iyi olmuş. Birçok nedeni olabilir ama genelde enfeksiyon kapmaktan olabiliyor. Basit bir damlayla geçer hatta gerek bile kalmayabilir damlaya çay/ dr animal tarzı spreylerle düzenli silince de geçebilir. Tabi sadece basit bir göz enfeksiyonu başlangıcıysa bu geçerli. Ama diğer ihtimaller viral hastalıklar, üst solunum yolu enfeksiyonu, yediği içtiği bir şeyle alakalı bile olabiliyor. Geçmiş olsun umarım hemencecik iyileşir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 279 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81133 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR