Kedimi Nasıl Temizlerim

DIVINA
DIVINA

965 Puan

Arkadaşlar merhaba bugün kedimi kısırlaştırdım ama veterinerdeyken baya bir çiş yapmış üstü başı batmış kendi çiş kokusundan rahatsız oluyor sürekli kendini kokluyor. Yıkamadan nasıl temizleyebilirim ?

9 CEVAP

Nhr54
Nhr54

978

Benimki yavru hiç bilmiyorum ama ben olsam nemli bi havluyla silmeye çalışırdım yıkamazdım zaten bağışıklığı düşüktür. Güzelce ılık nemli havluyla siler kuruturdum.

edmrcglu
edmrcglu

12695

evcil hayvan temizleme mendilleri var işiniz acil hiç internetten almakla uğraşmayıp bence varsa veteriner hekimden ya da petshoptan satın alın onlarla silin

NorthNight
NorthNight

16576

Hafif bir nemli bezle silebilirsiniz ama bu onun kendini yalama isteğini iyice arttırabilir. Eğer çok kötü durumda değilse karışmayın biraz toparlandıkça yalayıp kendini temizler. Zaten kısırlaştırmadan sonra çiş yapmasalarda tüylerine başka hayvanların vs kokusu sindiği için ilk bir hafta baya yoğun yalanıyorlar.

Warriorsans
Warriorsans

133985

Ilık suya biraz sirke dökün bir bezle vücudunu silin ama sirkeyi çok dökmeyin kedi rahatsız olur. İlk silmenizde tam temizlenmiş olmaz o yüzden ertesi gün aynı işlemi tekrarlayın. Biz şansta böyle 3 gün silmiştik ve temizlenmişti iyice

Palyaco
Palyaco

218519

Hpaw clean wipes kese kedi temizlemeden cok iyi hem kürk güzelliği hem guzel temizleme

cat_expert
cat_expert

12742

Herhangi bir kimyasal veya kolonyalı mendil gibi ürünlerle silmeyin kesinlikle, çünkü siz kedinizi bu ürünlerle sildiğinizde kendisini yine yalayacak kullandığınız ürünü de yalayıp yutmuş olacaktır. Yutsa bile kendisine zarar vermeyecek bir ürün ile silmeniz sağlıklı olur, dr.animal veya benzeri bir ürün, sulandırılmış sirke, hiçbiri yoksa ılık su ve bez ile silebilirsiniz. Sirke en sağlıklısı aslında kediniz yalasa da zararı olmaz fakat kediniz birkaç gün sirke kokacaktır :)

0KelviN
0KelviN

605

Profesyonel bir şey istiyorsanız kuru şampuanlar var. Hiç denemedim.

Ozzey
Ozzey

118677

Merhaba gecmis olsun. Benimkide her veterinere gidiste yapiyor. Benimki ameliyatli degil ondan toz kedi sampuanlari var ondan kullaniyordum bir ara simdi kendi temizliyor kendini. Ama sizin duruma uymaz toz sampuan. Veterinee hekiminize danisin. O demeden bence bir sey surmeyin.en dogrusunu o bilir.

theyusra
theyusra

16477

hemen bir eczaneden crystalin alın, ister üstüne sıkın ister beze hiç fark etmez her zamanda kullanabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 333 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81133 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR