Kedi İshali

canan99999
canan99999

239 Puan

Arkadaslar kedim 3 aylık bugün sahiplendim. İshal var su an koyu yesil kahve arası bi renk ve sıvı. İç dış parazit ve karmaların tam olduğu, hastalığı olmadığı söylendi ama bu ishal ne anlamadım yardımcı olabilecek var mı?

6 CEVAP

Ebrugolbasi
Ebrugolbasi

986

İç parazitin dışında yabancı bir cisim yutmuş ya da mama değişikliği yapmışsınız da ishal olabilir. Veteriner hekiminize durumu bildirmenizi tavsiye ederim. Benim kedim de şuan ishal sebebi ise yeni geçtiğimiz mamanın bağırsak florasını bozmuş olması. Veteriner hekimimizin teşhisi üzerine ilaç kullanıyoruz. İshal önemlidir çünkü insanlarda olduğu gibi hayvanlarda da rahatsızlık verici bir durumdur.

edadnmzr
edadnmzr

118613

Beslendiği mamaya ve iç parazitin yapıldığı tarihe bakılırsa sebebi belli olur. İç parazit yapılınca ishal oluyor kediler 3 gün falan. Mamayı da sahiplendiğiniz kişi tahılsız kullandıysa ishal olmuş olabilir. Sahiplendiğiniz kişiye her zaman böyle bir durum olup olmadığını sorun. (Bir de iç paraziti)


İshalinin geçmesi için haşlanmış tavuk verebilirsiniz kedinize. Ev yoğurdu da iyi geliyor toplarlar hemen 😊

Nhr54
Nhr54

978

Veteriner toz şeklinde probiyotik veriyor 3 gün yoğurdun içine karıştırmıştım kesmişti sizinkide düzelir bizimkide 2 aylık ishal olmuştu.

betulbakioglu
betulbakioglu

13684

diskida hafif veya normal kan var mı?

Gunesyildirimm
Gunesyildirimm

12853

Patatesle tavukla falan kesmeye uğraşmayın veteriner toz probiyotik veriyor mamasına döküyorsunuz 3 günde kesiyor.

iremm66
iremm66

3128

kedilerde çoğu ishal olma nedeni her zaman verdiğiniz mamasinın miktarını değiştirmektir 1 kere bile olsa bünye her zamankine alıştiği için sorun yaşayabilir

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 282 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81517 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR