Ne İyi Gelir? Ne Yapılmalı?

FD
FD

196 Puan

Merhabalar, kedimin gözünde iç yuvarlak kısmının çizgisinde üçüncü göz kapağının orada kızarıklık ve sürekli yaş akıyor ve kısıyo kapatıyor. Bir akşam dışarı çıktı gece 3 te geldiğimde sol tarafı yağa batmış ve gözü o şekilde geldi. Ne olabilir ve tobrased iyi gelir mi?


8 CEVAP

Vigamox kullanabilirsiniz antibiyotikli damla. günde 3 kere.

Palyaco
Palyaco

218519

Buna en iyi veteriner karar verir hicbirsey sürmeyin

edmrcglu
edmrcglu

12695

hekime götürün hemen ne tobrased i ne soruyorsunuz siz göz bu ne diyelim size iyi gelir diyelim sıkın belki daha kötü olur. böyle saçmalık olur mu hekim görmeden biz nasıl ilaç tavsiyesi yapabiliriz böyle büyük bir şey için.

edmrcglu
edmrcglu

12695

darbe almış olabilir kısıyor acıyor demek ki muayeneye hekime götürün.

FD
FD

196

Karantina dayım, doğal olarak dışarı çıkamıyorum. Karantina dan çıkana kadar da yapabileceğim birşey var mı diye soruyorum arkadaşlar. Veterinere tabi ki götüreceğim. Ama öncesinde yapabileceğim bir şey var mı diye bilgi almak istedim sadece.

0KelviN
0KelviN

605

Ya nasıl oluyor da buradaki insanlardan ilaç tavsiyesi isteyebiliyorsunuz. Başına bir şey gelse kimi suçlayacaksınız ? İlaç yan etki gösterse vesaire. Ben söyleyelim suçluyu tamamen sizsiniz. Veterinere gidemiyorum diyeceğinize veya buraya girip şu konuyu açacağınıza veteriner hekiminize şu fotoğrafı ve yazıyı WhatsApp'tan yollayın. Karantinadayım gelemiyorum diyin. Bu kadar zor mu gerçekten bu kadar üşeniyor musunuz ? Ya da bu kedinin canı bu kadar kıymetsiz mi ? Gerçekten yazık ya.

Busraskanli
Busraskanli

3154

Merhaba çok geçmiş olsun. Ben kendi kedimin gözü için Murat şaroğluna gidiyorum. Elbet duymuşsunuzdur. Murat beye gözü buna benzer olan bir sokak kedisinin fotoğrafını göstermiştim. Bana '' Sadece vigamox kullan. Muayene edemediğim için bilemiyorum. Göz kapağının altında bir yara varsa başka bir damla, krem kullanırsan daha kötü duruma gelebilir. Vigamox en zararsızı olur.'' demişti

Ozzey
Ozzey

118677

Merhaba gecmis olsun. Kendi veteriner hekiminize arayip duruyup aciklayin whatsapptan resimleri atin. Kendiniz buradan tavsiye gelse de vete sormadan surmeyin gozu kaybedebilirsiniz. Vakit kaybetmeden arayin yardimci olurlar.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 373 Görüntüleme
  • 8 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR